пʼятниця, 30 вересня 2016 11:45

Бред Пітт здав аналізи заради дітей

Бред Пітт здав аналізи заради дітей
Reuters

Шлюборозлучний процес Бреда Пітта і Анджеліни Джолі набирає обертів. Після того як на адресу актора полетіли звинувачення в жорстокому поводженні з дітьми і зловживанні забороненими речовинами, він вирішив добровільно здати аналізи на алкоголь і наркотики і довести громадськості, що йому немає в чому дорікнути.

Закиди почалися, коли ЗМІ дізналися про інцидент, що трапився пару тижнів назад на борту приватного літака Джолі і Пітта: актор, перебуваючи в стані алкогольного сп'яніння, сильно посварився з дружиною і почав кричати на неї і дітей. Особливо дісталося старшому синові пари, Меддоксу, який заступився за матір: нібито в відношенні нього Пітт застосував і фізичне насильство.

Відразу ж після цієї історії Джолі і подала на розлучення, а Пітт виявився в центрі скандалу через свою поведінку. Однак актор має намір довести, що всі звинувачення на його адресу неправдиві і приховувати йому нічого, тому-то він і вирішив здати необхідні тести. Результати аналізів поки невідомі.

Читайте також: "Війна буде не за мільйони, а за дітей" - розлучення Бреда Пітта та Анджеліни Джолі набирає обертів

Інсайдери говорять, що Пітт дуже стурбований поточною ситуацією і планує битися до останнього за право опіки над дітьми: Джолі, нагадаємо, збирається домагатися одноосібної опіки. Актор вже скасував всі найближчі робочі заходи, щоб зосередитися на "сімейній ситуації".

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт здав аналізи заради дітей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути