середа, 26 жовтня 2016 16:57

Бред Пітт знову опинився під слідством

Бред Пітт знову опинився під слідством

Бред Пітт знову під слідством. Департамент у справах дітей та сім'ї округу Лос-Анджелес знову зайнявся розслідуванням у справі про звинувачення Бреда Пітта в жорстокому поводженні з дітьми. ЗМІ стало відомо про те, що через нові "вагомі звинувачення", розслідування продовжиться.

"Справу не закрили, тому що тому були причини. Робота над нею триватиме, як мінімум, ще кілька тижнів", - заявило джерело, зазначивши, що "інформація про інших звинуваченнях є недостовірною".

Звинувачення на адресу Пітта прозвучали після появи в пресі інформації про інцидент на борту приватного літака сім'ї Джолі-Пітт. Тоді актор, за словами інсайдера, "застосовував вербальне і фізичне насильство" по відношенню до дітей.

Минулого ж тижня працівники ФБР відвідали Анджеліну Джолі з дітьми в їх резиденції в Малібу. Кілька годин до ряду співробітники поліції допитували актрису, її дітей і потенційних свідків ймовірного скандалу в приватному літаку.

Поки триває процес розлучення Джолі і Пітта зобов'язали відвідувати спеціальні курси по коригуванню батьківських навичок. Крім того, діти подружжя вже почали відвідувати сеанси у психотерапевта. Акторові також належить якийсь час здавати аналізи на предмет виявлення наявності в його організмі наркотиків і алкоголю. Раніше повідомлялося, що перші тести він здав добровільно, і вони дали негативний результат.

Раніше про інцидент в літаку таблоїди писали, що під час польоту доказів того, що сталося представлено не було.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт знову опинився під слідством». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути