четвер, 06 жовтня 2016 10:52

Бред Пітт більше ніколи не одружиться

Бред Пітт більше ніколи не одружиться

Бред Пітт і Анджеліна Джолі продовжують ділити дітей, і залагоджувати розлучення. За словами інсайдерів, 52-річний актор прийняв рішення більше ніколи не пов'язувати себе узами шлюбу.

"Він ставився до сімейного життя з Анджеліною дуже серйозно і вважав, що проживе з актрисою до кінця днів. Бред дуже традиційний, тому вважав цей шлюб останнім у своєму житті. Так воно, швидше за все, і буде, але вже з іншої причини - він не хоче знову відчути душевний біль. Зараз він не думає про нові стосунки і відкидає ймовірність, що одружиться знову", - поділився інформацією обізнане джерело.

Якщо Анджеліні допомагає старший брат Джеймс Хейвен, то Бред в цей непростий час спирається на плече батьків. За словами інсайдерів, мама актора постійно розмовляє з ним, друзі і особистий менеджер теж підтримують.

Читайте також: Діти Анджеліни Джолі не виходять з дому

Журналісти дізналися, що зіркове подружжя ведуть переговори про умови розірвання шлюбу і долі дітей в приватному порядку. Нагадаємо, Джолі отримала тимчасову опіку над 15-річним Меддоксом, 11-річної Захарою, 12-річним Паксом, 10-річною Шайло і 8-річними Ноксом і Вів'єн. Джерела з оточення пари стверджують, що актор прагне брати участь у вихованні дітей, але погодився на тимчасові умови їх проживання з матір'ю, поставивши на чільне місце їх інтереси, а не свої бажання.

"Неможливо відразу створити нову реальність для дітей. Раптова поява в житті двох сімей порушить цілісність їх світу. Бред шукає можливість продовжити спілкування з синами і дочками. Він хоче домовитися про це з Анджеліною", - розповіли журналістам друзі актора.

Мирна угода була немислимою кілька тижнів тому. Після сварки з Меддоксом в літаку служба опіки обмежила доступ Пітта до дітей. Анджеліна не погодилася зі строгими методами виховання чоловіка. Однак зараз адвокати допомагають батькам, які розійшлися в поглядах, мирно домовитися про долю дітей. Після довгих консультацій актори взяли тимчасові умови, які будуть діяти до 20 жовтня. Пітт добровільно погодився здавати аналізи на алкоголь і наркотики, щоб довести, що у нього немає хімічної залежності. Нагадаємо, перший тест актора на заборонені речовини виявився негативним.

"Представники акторів роблять все можливе, щоб допомогти їм мирно домовитися. Всі сподіваються на те, що чоловік і дружина самі прийдуть до довгострокової угоди і вирішать важливі для них питання без участі суду", - розповів інсайдер про те, що зараз відбувається між Бредом Піттом і Анджеліною Джолі.

Зараз ви читаєте новину «Бред Пітт більше ніколи не одружиться». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути