понеділок, 01 вересня 2014 13:26

Шлюб Анджеліни Джолі і Бреда Пітта недійсний у США

Автор: Reuters
 

Актори Пітт і Джолі отримали дозвіл на шлюб в окрузі Лос-Анджелес, штат Каліфорнія, але офіційна церемонія поки відбулася, схоже, лише на півдні Франції. Це значить, що в Сполучених Штатах вони офіційно ще не вважаються чоловіком і дружиною. Для того, щоб офіційно стати подружньою парою, їм необхідно пов'язати себе узами шлюбу в Каліфорнії. Причому, потрібно вкластися в 90 днів з дати, яка стоїть в дозволі на шлюб.

Пітт і Джолі, правда, спеціально привезли суддю з Каліфорнії в свій маєток на півдні Франції, де вони потайки і зіграли тиждень тому весілля, але на території іншої держави у американських суддів повноважень немає. Так що, за американськими законами, Бред і Анжеліна досі живуть в цивільному шлюбі і свідоцтва про шлюб у них немає. Принаймні, в Реєстраційному бюро округу Лос-Анджелес, що видав дозвіл на шлюб, ніхто молодятам цього документа не видавав. В Бюро взагалі немає ніяких документів про те, що Бред Пітт і Анджеліна Джолі є чоловіком і дружиною.

Нагадаємо, цей шлюб вже третій за рахунком у Анджеліни, а у її чоловіка - другий. Нагадаємо, що з 1996-го по 1999-й Джолі була заміжня за британським актором Джонні Лі Міллером. В 2000-му вийшла за Біллі Боба Торнтона, а через три роки розлучилася з ним.

Пітт пішов від дружини-актриси Дженніфер Аністон через п'ять років спільного життя. Так уже сталося, що в 2005-му на зйомках "Майстра і місіс Сміт" він закохався в свою партнерку за фільмом.

За час спільного життя Пітт і Джолі стали батьками шести дітей. Троє з них усиновлені. В 2006-му на світ з'явилася дочка (Шайло), а в 2008-му - близнюки Нокс і Вів'єн.

Однак на цьому вони зупинятися не збираються. Плани у Джолі та Пітта на найближче майбутнє великі. Принаймні, вони хочуть довести число дітей до восьми.

Анжеліна мріє взяти дівчинку в Йорданії після того, як побувала в цьому арабському королівстві на Близькому Сході і відвідала табір сирійських біженців, як посол доброї волі ООН.

Зараз ви читаєте новину «Шлюб Анджеліни Джолі і Бреда Пітта недійсний у США». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути