неділя, 09 вересня 2012 05:36

Біблія Елвіса Преслі пішла з молотка

Біблія Елвіса Преслі пішла з молотка
Al Fenn / LIFE

Екземпляр Біблії, що належав легендарному американському співакові та кіноакторові Елвісу Преслі, пішов з аукціону Omega Auctions в британському місті Стокпорт за 59 тисяч фунтів стерлінгів (94 тисяч доларів).

За даними британської телерадіокомпанії Бі-бі-сі, книга була подарована співакові на Різдво в 1957 році його дядьком Вестер. На деяких сторінках книги є позначки, зроблені рукою Елвіса.

Як повідомляє Бі-бі-сі, аукціон в Стокпорт був влаштований за дорученням одного з колекціонерів речей Преслі, який вирішив розпродати одну четверту частину своєї колекції. Число лотів склало більше сотні, в тому числі пара кальсонів співака, які так і не знайшли свого покупця.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На аукціон в Британії виставлять труси Елвіса Преслі

Король рок-н-рола Елвіса Преслі залишається іконою американської масової культури і навіть після смерті входить в трійку найбільш купованих солістів світу. У світі продано більше мільярда платівок і компакт-дисків Преслі, який записав при житті 150 альбомів, що досягли золотого, платинового або мультиплатинового статусу. Тричі за своє життя він був удостоєний премії "Греммі", 18 пісень Елвіса займали перше місце в хіт-параді Billboard.

Зараз ви читаєте новину «Біблія Елвіса Преслі пішла з молотка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути