середа, 18 травня 2011 15:34

Вагітній Карлі Бруні важко приховувати живіт

Вчора перша леді Франції Карла Бруні прибула в центр Помпіду, де проходила презентація організованого нею фонду для боротьби з дитячою неписьменністю. На заході Карла виступила з промовою, а потім підсіла до колишньої першої леді країни Бернадетт Ширак. Також на презентації були присутні міністр культури Франції Фредерік Міттеран і актор Жерар Депардьє.

У центр Помпіду Карла приїхала в скромному чорному брючному костюмі. Під піджаком виднівся темно-синій топ. Однак навіть це вбрання не допомогло колишній манекенниці приховати округлий живіт. Втім, це вже зайве, після того як найближчі родичі сімейства Саркозі розповіли про майбутнє поповнення.

Нагадаємо, напередодні повідомлялося, що свекор Карли Пал Саркозі вже розповів журналістам таємницю свого сина і його дружини.

"Я радий появі онука", - заявив батько глави французької держави.

За словами Саркозі-старшого, майбутні батьки "не хочуть знати про стать дитини заздалегідь", але він, у свою чергу, "упевнений, що це буде дівчинка, яка буде така ж красива, як Карла".

Раніше французькі ЗМІ повідомляли, що під час офіційного візиту до Індії в грудні 2010 року Саркозі з дружиною відвідали знаменитий мавзолей Тадж-Махал. Тоді служитель храму повідомив журналістам, що Карла просила його помолитися, аби у неї народився син.

Зараз ви читаєте новину «Вагітній Карлі Бруні важко приховувати живіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути