понеділок, 04 березня 2013 13:37

Бен Афллек, захищаючи свою дочку, відбивався від папараці ногами

 

Американському актору і режисеру, володарю премії "Оскар" Бену Аффлеку довелося відбиватися від групи папараці. Вони оточили знаменитість під час прогулянки і злякали його чотирирічну дочку.

Бену Аффлеку, і раніше змушеному ховати своє особисте життя і дітей від цікавих очей, після нещодавнього успіху його фільму на "Оскарі" доводиться ще сильніше оберігати свою сім'ю. Черговий конфлікт голлівудської зірки і всюдисущих папараці стався в той момент, коли Аффлек гуляв зі своєю чотирирічною дочкою.

Побачивши фотографів і репортерів, 40-річний Аффлек попросив їх триматися подалі, проте вони його оточили і, за словами актора, навіть кричали на його дочку. Тоді актор знову голосно зробив попередження, щоб всі відійшли.

Коли слова не допомогли, а його дочка Серафіна стала плакати, Аффлек закричав на репортерів і став відмахуватися від них. У ЗМІ потрапили кадри, на яких Аффлек, який тримає на руках дочку, робить різкі випади ногою і рукою. Актор заявив, що нікого не вдарив і не мав наміру бити, а лише показав, на якій відстані від нього повинні знаходитися папараці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головну статуетку "Оскара" отримав фільм "Операція "Арго"

Аффлек минулого тижня отримав головну нагороду Академії кіномистецтв США - статуетку "Оскар" за фільм "Операція "Арго". Це єдина номінація, в якій переможець визначився голосами всіх майже шести тисяч членів Академії. Фільм Аффлека - політичний трилер, заснований на реальних подіях порятунку шести американських дипломатів з ув'язнення в Тегерані. Головну роль виконує сам режисер. На кінофестивалі в Торонто, де відбулася прем'єра картини, знімальна група удостоїлася десятихвилинних оплесків стоячи.

Зараз ви читаєте новину «Бен Афллек, захищаючи свою дочку, відбивався від папараці ногами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути