пʼятниця, 20 вересня 2013 05:37

Бейонсе і Jay Z очолили рейтинг найбагатших знаменитих пар

Бейонсе і Jay Z очолили рейтинг найбагатших знаменитих пар
Jay Z та Бейонсе Фото: underthegunreview.net
Співачка Бейонсе Ноулз і її чоловік, репер Jay Z (справжнє ім'я - Шон Корі Картер), очолили рейтинг найбагатших знаменитих пар, який щорічно складається журналом Forbes.

За звітний період (з червня 2012 по червень 2013 року) Бейонсе і Jay Z, за підрахунками видання, спільно заробили близько 95 мільйонів доларів. Поповнити сімейний бюджет допомогли як гастрольний тур Бейонсе, так і успішні продажі альбому Jay Z. Фінансові інтереси пари не обмежуються музичним бізнесом, так Бейонсе випустила власну лінію одягу та парфумерії, а Jay Z створив спортивне агентство, клієнтами якого став ряд відомих спортсменів.

Друге місце зайняла модель Жізель Бундхен і гравець в американський футбол Том Бреді, що відстали від лідерів майже на 15 мільйонів доларів. Бундхен і Бреді заробили за рік близько 80 мільйонів доларів. При цьому доходи дружини в цій парі опинилися на чотири мільйони доларів більше, ніж чоловіка. Бундхен, нагадує видання, є не тільки найбільш високооплачуваною моделлю в світі, але і співвласницею бразильської компанії по виробництву взуття Grendene, для якої вона розробила одну з ліній.

На третьому місці розмістилися голлівудські актори Бред Пітт і Анджеліна Джолі, заробили за рік 50 мільйонів доларів. На відміну від двох перших пар рейтингу, зазначає Forbes, сімейний бюджет Пітта і Джолі майже повністю формувався за рахунок гонорарів від зйомок. Одним з рідкісних винятків з цього правила стала участь Пітта в рекламі парфумів "Channel No. 5", за яку він отримав сім мільйонів доларів.

У п'ятірку найбагатших знаменитих пар за версією Forbes також увійшли актори Ештон Катчер і Міла Куніс, заробили на двох 35 мільйонів доларів, і репер Каньє Уест з моделлю і учасницею ріаліті-шоу Кім Кардашьян, чий спільний дохід склав 30 мільйонів доларів.
Зараз ви читаєте новину «Бейонсе і Jay Z очолили рейтинг найбагатших знаменитих пар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути