четвер, 09 червня 2011 13:04

Батько затискав мою голову між ніг і лупив батогом - репер Ларсон

Батько затискав мою голову між ніг і лупив батогом - репер Ларсон

34-річного репера Ларсона в дитинстві били військовим ременем і скакалкою. Про це він розповів в інтерв'ю Gazeta.ua.

"Я ставав слухняним хлопчиком після ремня. Завжди ховався за маму, коли тато йшов мене бити. Він затискав мою голову між ніг і лупив батогом або військовим ременем. От мама не лупила. Коли я її виводив, вона кричала: "Скотина ты, а не человек". А я її спеціально злив, кажучи: "Я термінатор, тудудудуду". Пару разів вазою запустила, але не попала, зате розбила", - підкреслив репер.

Однак, якби батько так суворо не виховував би, Ларсон, за його словами, вже давно сидів би.

"Я і так влазив в усякі проблеми. Це ж були 90-ті роки. Як в пісні "гоп-стоп, я подошол из-за угла". Але коли мене зловили за крадіжку і посадили на 15 діб, я зрозумів, що в житті треба щось змінювати", - зауважив співак.

У Ларсона є ще двоє менших братів.

"Незважаючи що в нас самі хлопці, порядок був завжди. Батько військовий, а мама була стюардесою, часу в них не було. Тому кожен із дітей відповідав за свою територію. У мене був коридор, дитяча, ванна і кухня. У середнього брата була кімната батьків і ще одна спальня. По черзі виносили сміття та ходили за хлібом. Мама ж завжди хотіла доньку і виходить, що ми заміняли їй доньок", - зазначив Сергій Ларькін.

Розлученому Ларсону знову хочеться одружитися і мати дітей.

"Дуже хочу одружитися, але нічого не виходить. Не можу знайти собі хорошу і добропорядну дівчину. Мама каже, що не там шукаю. Але ж я вже не ходжу по тусовках і клубах. Де ще шукати?"

Зараз ви читаєте новину «Батько затискав мою голову між ніг і лупив батогом - репер Ларсон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути