вівторок, 06 жовтня 2009 10:47

Батько українського хлопчика сказав Елтону Джону і його забрати

Минулого понеділка Сергій, схильний до вживання наркотиків батько малюка Лева, 14 місяців, - хлопчик "припав до серця" Елтону Джону, 62 роки, - сказав: "Забирай мого пацана, і мене з ним."

"Я не проти, щоб Елтон Джон став опікуном", - сказав він, і додав, що хоче "зустрітися з Джоном і поговорити". 31-річний житель донецького міста Сергій запропонував Елтону Джону заплатити за його і Лева проживання в Британії.

За його словами, він не проти, щоб його дитина поїхала до Британії, за умови, що чоловік поїде туди також, "щоб піклуватися про нього", а Елтон Джон відкриє йому взуттєву майстерню.

Сергій і Марина, 25 років (мати хлопчика) живуть окремо у брудних квартирах у індустріальному українському місті, передає видання. Обидва батьки є ВІЛ-позитивними.

Як повідомляє The Sun, Сергій був ув"язнений протягом 8 років, після того як задушив 14-річну дівчинку. Безробітний Сергій, у якого ні гроша, заробляв на життя виготовленням взуття, сказав: "Я батько Лева. Я не погоджуюся на всиновлення", однак потім передумав: "Елтон Джон багатій. Нехай купить мені і Марині житло, щоби ми знову жили разом , як сім"я, з нашими двома дітьми"

У дитячому притулку Лев живе разом із братиком Артемом, 3 роки.

Міністр Юрій Павленко повідомив, що Елтон Джон не має права всиновити хлопчика за законом, через його вік (прийомний батько має бути старший не більше ніж на 45 років) , і його сімейний стан (одностатеві пари не визнаються шлюбом).

Сергій приїхав до притулку із його матір"ю Юлією, 55 років. Вони живуть у Маріуполі, а притулок знаходиться в Макіївці.

Мати Сергія привезла Льву іграшкове піаніно, йдеться далі, адже "хлопчик має музичні здібності., і вона хоче навчити його співати пісні Елтона Джона.

"Артем сказав мені: "Привіт, бабуся!", коли ми приїхали до сиротинцю", продовжує жителька Маріуполя Юлія. "Я не могла стримати сліз, взявши Лева на руки. Ці хлопчики - ніби мої власні діти".

"Це було жахливо, сказати їм "Бувайте", - додала жінка. Лев не розумів, що відбувається, але ж Артем заридав і вхопив мене за сукню, просячи "Бабусю, забери мене додому". Персонал притулку забрав їх. Я чула, що вони ридають"

Юлія наміряється домовитися з Елтоном Джоном.

"Я б не хотіла, щоб він дітей всиновив, але якби Елтон Джон став їх опікуном, це було би добре. Він може дати їм нормальне життя, але він має наглядати і за батьками хлопчиків також, і утримувати їх разом, як сім"ю.

За її словами, він був би "хрещеним батьком".

Сергій і Марина переконані, що їх діти повернуться до них.

"Я не вважаю, що моє кримінальне минуле стане на заваді".

Юлія не звертає увагу на той факт, що її син убив.

"Сергію було 19..." , каже вона.

Дитячий притулок, де живуть Лев і Артем, надає опіку дітям, які є ВІЛ-позитивними.

Директор Віктор Гончаров, 55 років, каже : "Краще хлопчикам повернутися у сім"ю. Сергію слід знайти роботу... ".

За його словами, справу вирішить суд.

За матеріалом: The Sun

Зараз ви читаєте новину «Батько українського хлопчика сказав Елтону Джону і його забрати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі