вівторок, 29 березня 2016 13:05

Батько прийомного сина Мадонни розкритикував співачку

Батько прийомного сина Мадонни розкритикував співачку

Біологічний батько 10-річного Девіда Банда - прийомного сина Мадонни турбується про благополуччя своєї дитини. Його побоювання виникли на тлі запеклої суперечки Мадонни з колишнім чоловіком Гаєм Річі за право опіки над їх 15-річним сином Рокко. Рідний батько Девіда, Йохан Банда, був шокований повідомленнями в ЗМІ.

"Я хотів би знати, що відбувається за зачиненими дверима, і чому Рокко не хоче жити з матір'ю, а вважає за краще залишитися з батьком", - розповів Йохан.

Батько хлопчика також не надто доброзичливо висловився про життя поп-співачки:

"Те, що я чув про Мадонну після розлучення з Гаєм Річі, - жахливо. Вона вибирає собі бойфрендів, які набагато молодші за неї. Це суперечить нашій культурі. Девід ніколи б не побачив подібного тут, в своєму будинку, адже ми дуже трепетно ​​ставимося до сімейних цінностей. Всі мої діти дуже близькі між собою, разом вони веселяться і грають. Коли один син живе в Нью-Йорку, а інший - в Лондоні, це дуже важко для мене".

Йохан також уточнив, що він не хотів би, щоб Девід пішов по стопах Рокко і поїхав до Річі. За словами батька, режисер спочатку не був зацікавлений в усиновленні Девіда.

"Мені здається, що Гай не хотів приймати мого сина в свою сім'ю. Спочатку це було бажання Мадонни: вона хотіла, щоб Девід жив з нею. Я дозволив їй взяти дитину тільки за тієї умови, що вона дасть йому гарну освіту, а потім він зможе повернутися додому, щоб жити зі мною", - розповів Йохан Банда.

Поки невідомо, як Мадонна відреагувала на слова біологічного батька усиновленого сина.

Відзначимо, що Мадонна, виховавши двох дітей - дочку Лурдес і сина Рокко, в 2006 році усиновила хлопчика Девіда Банда, а ще через три роки і дівчинку - Мерсі.

Зараз ви читаєте новину «Батько прийомного сина Мадонни розкритикував співачку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути