середа, 20 липня 2016 14:44

Бас-гітарист "Океану Ельзи" Денис Дудко оцінив нову групу "Monochromeа"
10

Фото: Прес-служба

Рок-група "Monochromea" представила в Києві свою сольну програму, відігравши концерт в самому серці столиці - "Люди. Casual Food".

Цей виступ став особливим для фронтвумен колективу Христини Хромяк (Nanè), яка дебютувала на сцені в якості вокалістки їх спільного з продюсером Максимом Даценко проекту.

"Емоції переповнюють, це був дуже хвилюючий момент - не просто наш сольний концерт, а й мій дебютний виступ, як співачки, тому що раніше я уявляла себе тільки в ролі композитора. Спасибі всім, хто розділив з нами хвилювання і ейфорію прем'єри! Спасибі моїй команді, яка підтримувала, вірила і надихала. Вірю, що це тільки початок і чекаю вас на наших концертах", - розповіла Христина Хромяк.

Відзначимо, що презентацію "Monochromea" відвідали не лише столичні меломани і прихильники альтернативної рок-музики, а й представники професійної індустрії - екс-менеджер групи Bahroma Софіко Авсаджанішвілі, яка назвала виступ Nanè і її команди "музичним відкриттям", продюсер групи "Клей Угрюмого" Анна Обоянская, солістка дуету "Maru" Ольга Лукачева, співачка Ейра, а також тур-менеджер групи "Океан Ельзи" Юлія Сарве і бас-гітарист ОЕ Денис Дудко.

Читайте також: Бас-гітарист Океану Ельзи Денис Дудко зіграв джазовий концерт в Києві

"Прекрасна група і відмінна ансамблева гра з професійним звучанням, - прокоментував Денис Дудко. - Тут є і старий добрий рок і модне сучасне звучання з елементами фольклору. Дуже хороші приспіви. Хотілося б прослухати ще раз, тому що одного - точно замало".

Наступний виступ "Monochromea" відбудеться вже 23 липня і пройде на Хрещатику, де концерт групи стане кульмінацією спортивно-масового події, організованого екстрим-парком "X-Park".

Зараз ви читаєте новину «Бас-гітарист "Океану Ельзи" Денис Дудко оцінив нову групу "Monochromeа"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути