вівторок, 27 грудня 2011 12:03

Барбарі Брильській грошей вистачає тільки на мило і туалетний папір

Барбарі Брильській грошей вистачає тільки на мило і туалетний папір

Зірка легендарної кінострічки "Іронія долі, або З легким паром!", та сама Надя, Барбара Брильська переживає нелегкі часи. Польська актриса зізналася, що їй нема на що жити.

У перерахунку на рублі виявилося, що пенсія колись популярної артистки Барбари Брильської становить менше трьох тисяч рублів. Актриса зізналася, що грошей їй вистачає тільки на мило і туалетний папір. Однак Брильська повідомила, що на дорогих кремах вона не економить, хоч в основному і не доглядає за собою.

Артистка дійсно не виглядає на свої 70 років можливо ще через те, що свого часу зробила пластичну операцію. Зараз Брильська про це шкодує: "Не треба було. Я ще гарна була".

Життя Барбари Брильської склалася не дуже добре. Актриса пережила два розлучення, могла вийти ще раз заміж, але не захотіла. Проте головною подією в її житті стала загибель дочки в автомобільній катастрофі в 1993 році. Артистка зізналася, що плакала за коханою Басею протягом трьох років і лише підтримка сина Людвіга змогла її втішити. Однак чи допомагає він тепер їй в тяжкому становищі - невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тализіна і Брильська побилися на зйомках "Іронії долі"

Зараз кінематографічна кар'єра Барбари Брильської явно в занепаді. Актриса за останні п'ять років знялася в п'яти картинах, найвідоміша з яких є "Іронія Долі. Продовження". Там Брильська зіграла все ту ж Надю, проте головними героями стали діти Лукашина і Шевельової у виконанні зірок російського кінематографа Костянтина Хабенського і Єлизавети Боярської.

У гучному продовженні улюбленого фільму, який отримав досить неоднозначні відгуки, відзначилися майже всі актори, зайняті в першій стрічці. Однак Лія Ахеджакова відмовилася від зйомок, хоча й зазнала, за її зізнанням, жорсткого тиску буквально з усіх боків. А інша актриса Валентина Тализіна, яка дублювала Брильську в першій частині, заявила, що більше не дасть їй свого голосу, тому що польська актриса навіть не подякувала їй за роботу.

Зараз ви читаєте новину «Барбарі Брильській грошей вистачає тільки на мило і туалетний папір». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути