середа, 25 вересня 2013 18:50

Автор еротичної поезії та зірка Інтернету лікує казками

Автор: фото:marinavereta.blogspot.com
 

Зірка інтернету 50-річна Марина Верета пише вірші з дитинства і вже видала 8 книжок, але забула славу, коли у інтернеті з'явилось її авторське виконання еротичної поезії. Кореспондентам випуску ТСН Особливе на 1+1, Марина Верета розповіла, що надихнуло її написати вірш Юлії Тимошенко.

Одного разу до Марини Верети прийшов привід Михайла Круга.

"Я прокинулась під ранок, відкриваю очі і бачу Круга, він сидить навпочіпки, сидить в ногах у мене. Я люблю спати роздягнутою щоб тіло. Це був стрімкий жест, як жінка закривається від стороннього чоловіка.

Марина Верета приїхала до Качанівської колонії з написаним для Юлії Тимошенко віршем, але не змогла зустрітись з нею.

Також поетеса крім віршів славиться своїм дизайнерським талантом.

"Я придумала всі ці речі зі срібла, що в мене на руках сама. Мені пропонують дуже відомі марки працювати з ними, бути дизайнером, але мені ніколи цим займатись."

Зайнятість Марини Верети полягає у великій кількості виступів на карпоративах та сеансах психотерапії, адже за звичайні виступи в тюрмах та в дитсадках автор еротичної поезії грошей не бере.

"Я психолог, у мене перша освіта режисер, друга - я магістр психології, така вузька спрямованість, яку називають у психології казка-терапія. Коли мене хочуть бачити, я проводжу казка-терапію на власних казках", - розповідає поетеса

Зараз ви читаєте новину «Автор еротичної поезії та зірка Інтернету лікує казками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути