вівторок, 02 вересня 2014 13:40

Apple більше не допустить витоку інтимних фото зірок

Автор: macdigger.ru
 

Днями хакер виклав у Мережу оголені селфі Кірстен Данст, співачки Авріл Лавін, Селени Гомес і багатьох інших.

Доступ до знімків кіберзлочинець отримав, зламавши фотохостинги і отримавши доступ до телефонів відомих артисток. У тому числі володарки "Оскара" - Дженніфер Лоуренс.

У свою чергу, в компанії Apple заявили, що усунули так звану уразливість в хмарному сервісі iCloud, яка, імовірно і привела до витоку фото.

"Яблучники" вважають, що винною в інциденті виявилася сторінка входу в Find My Phone, який допомагає встановити місцезнаходження зниклого i-пристрою.

Тобто зловмисники, яким був відомий адресу електронної пошти знаменитості, змогли отримати доступ до знімкам, які зберігаються в "хмарі" шляхом простого перебору паролів.

Цей збій у Apple виник ще 30 серпня, і працівникам корпорації знадобилося дві доби, щоб його налагодити. Однак хакерам, судячи з усього, вистачило цього часу для злому акаунтів зірок Голлівуду, повідомляє The Wall Street Journal.

Поліцейські зараз намагаються вирахувати комп'ютер, на якому працював зловмисник. Цим займуться фахівці, які два роки тому встановили особу кібершахрая, який розмістив в Інтернеті приватні фото актрис Скарлетт Йоханссон і Міли Куніс. Його засудили до 10 років позбавлення волі.

Зараз ви читаєте новину «Apple більше не допустить витоку інтимних фото зірок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути