понеділок, 22 липня 2013 09:18

Аня Сєдокова поекспериментувала зі скромним образом
6

Співачка хотіла зупинитися на цьому образі
Фото: Фото: Instagram Анни Сєдокової
Проте обрала більш сміливіший
"Все! Аня стала Анею ;))))" - підписала фото співачка

Аня Сєдокова, відома своєю любов'ю до відвертих нарядів, здивувала своїм стилем. Українська співачка вибрала скромний образ для нового проекту "Хочу у ВІА Гру", де вона буде приймати участь в якості журі.

"Вчора вибрала ідеальний образ для моєї першої зйомки в "Хочу у ВІА Гру". Все, як я хотіла. Абсолютна я", - підписала фото Сєдокова, яке виклала у своєму Instagram.

Однак на запис шоу зірка прийшла в абсолютно іншому вбранні. На Сєдоковій був червоний брючний костюм з відвертим вирізом.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Сєдокова показала груди і чоловіка

І все ж для артистки ближче образ спортивного гламуру. Тому коли Аня вдягла звичні шорти і кросівки, вона з полегшенням написала: "Все! Аня стала Анею ;)))) Мені все ж набагато зручніше в шортах і снікерсах, ніж у лабутенах))) Але напевно в цьому то і "сіль" - мати можливість чергувати образи)))".

Зазначимо, оцінювати претенденток до нового складу групи "ВІА Гра" буде журі, що складається з трьох знаменитостей. У нього увійшли Ігор Верник, Костянтин Меладзе, а також одна з екс-солісток "ВІА Гри". Третій член журі буде змінюватися від одного випуску до іншого.

У перший знімальний день це місце займала Олена Вінницька. У наступних випусках на місці Олени Вінницької повинні побувати Надія Мейхер, Альбіна Джанабаєва, Єва Бушміна, Анна Сєдокова та Меседа Багаутдінова.

Зараз ви читаєте новину «Аня Сєдокова поекспериментувала зі скромним образом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути