субота, 27 лютого 2016 10:41

Геращенко розповів, як скинув 35 кілограмів

Геращенко розповів, як скинув 35 кілограмів

Радник міністра МВС Арсена Авакова, нардеп Антон Геращенко у передачі "Світське життя" розповів, що за цей рік скинув десятки кілограмів зайвої ваги.

"У тому році я важив 155-156 кілограмів, сьогоднішня моя вага 118 кілограмів, моя мета скинути ще 35-37 кілограмів, план у мене скинути до 100-105 кілограмів, я працюю далі над собою", - говорить Антон Геращенко.

Нардеп зазначив, що йому допомагали дієтолог та дружина.

"Дружина завжди хотіла мене нагодувати пізно ввечері. Зазвичай приходжу опівночі, Я попросив її цього не робити і я ввечері практично не їм", - говорить Антон Геращенко.

Нагадаємо, раніше Антон Геращенко розповідав, як бореться зі своєю зайвою вагою.

"У мене є час поспати, привести себе до ладу, сходити в душ, поснідати, в будь-якому випадку намагаюсь зараз не вечеряти, привести себе в порядок, адже надлишкова вага це наслідок постійного стресу, адже коли нерви, хочеться щось заїсти, тому зараз борюсь з надлишковою вагою, хочу скинути 45 кілограмів, можливо не так видно, але це велика надлишкова вага та поки організм дозволяє нормально функціонувати в цих умовах - бігати сходами, - говорить депутат і додає про способи якими бореться за гарне тіло, - треба не їсти, займатися питаннями фізичної навантаження, у мене немає часу не на тренажерний зал, не на басейн, ні на що інше".

Зараз ви читаєте новину «Геращенко розповів, як скинув 35 кілограмів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути