вівторок, 29 листопада 2016 13:27

Аншлаг Арсена Мірзояна пройшов під спів залу
13

Фото: Прес-служба

25 листопада у київському Жовтневому палаці співак Арсен Мірзоян зіграв сольник в рамках всеукраїнського туру, який присвячений п'ятиріччю його творчої діяльності.

Розпочався концерт з нової пісні "ІА". З перших акордів глядачі впізнавали композиції та підспівували. Коли Арсен заспівав "Ніч", в залі спалахнуло шоу вогників, яке ліхтариками на своїх телефонах влаштували гості концерту. Вражений Мірзоян побіг в зал, щоб привітатись зі своїми фанами. Коли повертався на сцену, до нього приєднався радіоведучий Сергій Комаровський. Він подарував співаку футболку, привезену з концерту британської рок-групи Coldplay. У відповідь отримав футболку із зображенням Мірзояна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Арсен Мірзоян отримав незвичний подарунок

Під час акустичної частини програми співак запросив на сцену свою кохану – співачку Тоню Матвієнко. Разом вони заспівали "Івана Купала".

Музиканти артиста дивували глядачів віртуозною грою на інструментах. Саксофоніст Володимир Лебедєв та клавішник Станіслав Лаврик влаштували шоу, граючи без рук.

На 20-річчя гурту ТНМК Мірзоян зі сцени записав спеціальне вітання для колег. Участь взяли усі гості концерту у Жовтневому. На останок Арсен Мірзоян виконав на біс пісні "Чорнії брови, карії очі" та "Пілігрим".

13 міст вже відсвяткували з Арсеном п'ятиріччя його творчості. Попереду Львів -

29 листопада, та Запоріжжя - 2 грудня.

Зараз ви читаєте новину «Аншлаг Арсена Мірзояна пройшов під спів залу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути