понеділок, 28 січня 2013 17:14

Анну Сєдокову розкритикували за недотримання дрес-коду на "Золотому глобусі"
5

Анна Сєдокова відповіла тим, хто звинуватив її в недотриманні дрес-коду на церемонії вручення премії "Золотий глобус 2013".

13 січня в Лос-Анджелесі відбулася ювілейна 70-а церемонія вручення премії "Золотий глобус". Екс-учасниця гурту "ВІА Гра" Анна Сєдокова стала гостею на цьому заході і вдягла шикарну червону сукню, яка підкреслювала її фігуру. Однак незабаром російські та українські таблоїди почали засуджувати співачку за те, що вона нібито порушила дрес-код церемонії. Подібні звинувачення розгнівили Анну і вона відповіла кривдникам у своєму Twitter.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Анна Сєдокова показала свої форми в соцмережі

"Забавно читати як деякі "критики" пишуть про мою червону сукню на доріжці Глобуса і якусь традицію, яка забороняє їх вдягати. Але, знаєте, у вас якось не вийшло. Бо традиції - це ми самі. Ми всі індивідуальні і повинні такими залишатися. А не сліпо слідувати. І, так, обіцяю Вам, що на наступну червону доріжку Golden Globe я не одягну червоний. А який, ви дізнаєтеся в наступному році", - написала Сєдокова в мікроблозі і опублікувала фотографію з церемонії, дівчата на якій також одягнені "в червоне".

Зараз ви читаєте новину «Анну Сєдокову розкритикували за недотримання дрес-коду на "Золотому глобусі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути