четвер, 14 лютого 2013 09:50

Анна Снаткіна вагітна дівчинкою

Анна Снаткіна вагітна дівчинкою
Подружжя зараз думає над ім'ям Фото: ИТАР-ТАСС

Ведучий шоу Yesterday live, резидент Comedy Club і чоловік актриси Анни Снаткіної Віктор Васильєв розповів про те, як вони з дружиною відзначать День всіх закоханих. Крім того, артист зізнався, що вони з Анею чекають на дівчинку на початку квітня.

Нагадаємо, весільна церемонія Анни Снаткіної і Віктора Васильєва відбулася в Санкт-Петербурзі 12 жовтня. На урочистості були присутні більше 100 людей. Щоб потрапити на свято, потрібно було пред'явити запрошення і дочекатися звірки за списками. Банкет пройшов у шикарному ресторані в історичному передмісті Північної столиці. Віктор Васильєв - петербуржець, а тому і весілля зіграли в його рідному місті. Для 29-річної Снаткіної і 37-річного Васильєва це перший шлюб.

"Не запам'ятала жодного слова з 15-хвилинної промови робітниці РАГСу. А коли нас запросили на розпис, Віті довелося тримати стіл, щоб той не тремтів під моєю рукою", - в одному з нещодавніх інтерв'ю зізналася Анна Снаткіна. Після весілля Аня переїхала до Віктора. Зараз вони живуть у центрі Москви, але планують перебратися за місто. До того ж подружжя чекають на поповнення в сімействі, і малюкові свіже повітря буде дуже корисне.

Зараз же закохані будують плани на День св. Валентина. "Мені здається, коли людина закохана, вона повинна щодня зізнаватися в коханні своїй другій половині. Як я і роблю! Я намагаюся радувати свою кохану дружину не тільки в цей день. Але раз таке свято придумали, то чому б його не відзначити? Однак, так скажімо, сильніше не закохуєшся в цей день. Любов не може бути календарним святом. Поїдемо з Анею в Петербург. Всі куточки цього прекрасного міста для нас з дружиною улюблені", - зізнався Віктор Васильєв.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Віктор Васильєв зацілував вагітну Анну Снаткіну на прем'єрі фільму

Віднедавна Віктор і Анна перестали приховувати ту обставину, що вони скоро вперше стануть батьками. За зізнанням Васильєва, незважаючи на те, що для них це буде перша дитина, він вже знає, як і що робити з малюком: "Я дуже добре володію Інтернетом. Там є вся література по цій темі". Артист розповів, що вони з Анною чекають на дівчинку. Маля має з'явитися на світ на початку квітня. "Ми дуже щасливі! Ось думаємо тепер над ім'ям..." - розповів Віктор.

Зараз ви читаєте новину «Анна Снаткіна вагітна дівчинкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути