пʼятниця, 24 лютого 2012 15:55

Анна Семенович виклала "ВКонтакті" свої відверті фото
8

Фото: Фото: vk.com

Відома телеведуча та співачка Анна Семенович зареєструвалася в соціальній мережі "ВКонтакте". Там вона виклала кілька відвертих фотографій.

Дівчина зареєструвалася в одній з найпопулярніших соціальних мереж, "ВКонтакте", тільки зараз. І артистка дуже здивувалася, дізнавшись, що там вже є декілька її двійників.

"Стільки клонів у мене тут, жах! Мене до цього тут не було. Це моя єдина сторінка. Буду рада всім відвідувачам моєї сторінки", - зізналася співачка.

Однак не всі фанати Анни повірили, що це насправді Семенович. Тоді дівчина в доказ "справжності" аккаунта виклала туди відео, на якому зображена з плакатом, де написано ID її сторінки "ВКонтакті". Звичайно ж, Анна вирішила тут же скористатися всіма перевагами соціальної мережі і, наприклад, виклала кілька власних фотографій, причому багато з них виявилися досить відвертого характеру. Можна тільки уявити радість шанувальників артистки. Зрозуміло, абсолютно щасливі фанати Семенович тут же прокоментували її знімки.

Між тим Анна не тільки встигає користуватися соціальними мережами і завантажувати в них фотографії і відео, а й вчитися. Так, на відпочинку на Мальдівах артистка отримала сертифікат дайвера. Під час навчання Анна виконала десять занурень на різні глибини. Відвідуючи щоденні заняття з теорії та практики, Семенович отримувала серйозні фізичні навантаження і постійно відчувала перепади тиску. Варто зазначити, що таким чином артистка спростувала чергові чутки про свою вагітність.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ганна Семенович навчилася доїти корову

Співачка повідомила, що в неї були неймовірно гарні інструктори, які давали їй чіткі вказівки по зануренню і заспокоювали її, коли вона хвилювалася. Артистка повідомила, що вже після третього занурення вона абсолютно спокійно опускалася на дно. У дівчини залишилася маса приємних вражень від відпочинку.

Зараз ви читаєте новину «Анна Семенович виклала "ВКонтакті" свої відверті фото». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути