субота, 17 вересня 2016 12:33

Аніта Луценко розповіла, як зберегти фігуру під час вагітності

Аніта Луценко розповіла, як зберегти фігуру під час вагітності
podrobnosti.ua

Фітнес тренер Аніта Луценко цього року народила доньку Мію, з якою навіть побувала у Італії. Зірка повернула собі ідеальну фізичну форму після пологів. Секрет, як не набирати зайву вагу під час вагітності, а Аніта набрала її 20 кілограмів, вона розповіла у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Найголовніше не їсти печиво "Марія", тому що всі звикли вважати, що воно безпечне,але мені, здається, що саме на печиві "Марія" всі і поправляються, отже правило №1, не їсти печиво "Марія", все інше можна", - говорить фітнес-тренер.

Нагадаємо, нещодавно стартував оновлений популярний челендж # 14днейбезсладкого. На своїй сторінці в instagram Аніта мотивує взяти себе в руки і пройти разом цей цікавий, але результативний шлях. Цукор - найшкідливіший ворог.

Для того, щоб виділяти "своїх" в суспільстві Аніта Луценко запропонувала носити блакитну нитку на руці. Тренер зробила акцент на результаті, адже він точно не змусить себе чекати, і гарантувала видимі зміни для всіх учасників випробування.

"Всі, хто в справі! Зав'яжіть собі на зап'ясті ниточку, сложённую в кілька разів блакитного кольору. Таким чином ми будемо один одного бачити ці 14 днів і контролювати. І якщо в магазині я буду вимагати морозиво - подивіться на мене пліз "розуміюче-осудливо" і відберіть його. Жартую звичайно, але суть думаю зрозуміла! Цього разу я хочу, щоб ми зробили це разом і для себе не за приз, а просто для себе, для своєї краси, здоров'я, для схуднення, для своєї впевненості, для своєї гордості за себе і для нових відчуттів!", - коментує Аніта Луценко.

Зараз ви читаєте новину «Аніта Луценко розповіла, як зберегти фігуру під час вагітності». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути