Ексклюзиви
пʼятниця, 20 травня 2016 13:24

Ані Лорак та Ірина Білик прийшли на концерт нового секс-символа Alekseev
8

Фото: Прес-служба

В київському концерт-холлі Bel etage відбулась презентація альбому "Пьяное солнце" співака Alekseev. Офіційний релиз платівки відбудеться восени.

На концерт до молодої зірки прийшли його більш відомі та досвідчені колеги: Ані Лорак з чоловіком, Ірина Білик з Асланом Ахмадовим, Руслан Квінта, Потап, Настя Каменських, Алан Бадоєв, Жанна Бадоєва та інші.

До речі, саме 18 травня Alekseev святкував свій день народження, тому недивно, що на сцені з'явились повітряні кульки від прихильниць та великий торт під пісню Happy Birthday to You. Співак зізнався, що кращим подарунком для нього був концерт і не захотів говорити про матеріальні презенти.

Alekseev почав свій творчий шлях з талант-шоу "Голос країни". На початку вчорашнього концерту присутні почули уривок з ефіру, де співак зізнається, що музика була завжди його захопленням. Музикант на концерті заспівав улюблені кавери, серед яких була пісня Ірини Білик "А я пливу". Співачка під час виконання композиції кинула до ніг Alekseev букет троянд.

"Ми з Асланом не просто прийшли на концерт улюбленого виконавця, а і людини, з якою спілкувались поза сценою. Головне, щоб артист був близьким, любимим і потрібним. Я рада була бачити в залі Потапа, Ані Лорак з чоловіком, Настю Каменських. Дуже хотілося подякувати всім глядачам, які співають пісні Alekseev. Збирай зали, радуй людей. Він співає краще, ніж багато чоловіків в цій країні, тому до вашої уваги, новий секс-символ Нікіта Alekseev.", - говорить Ірина Білик і додає, що не проти подарувати Alekseev ще кілька своїх пісень.

Читайте також: Учасниця "Голосу країни" розповіла про секретні прийоми Івана Дорна в роботі зі своїми підопічними

"Я отримав велике задоволення і помітив, що глядачі у залі щиро сприймали. Цікаво, що мало відомий артист, через невеликий проміжок часу завойовує серця. Є речі, які не купиш. Тому в залі була така щира любов і віра в артиста - чесні емоції, які надихають", - коментує концерт чоловік Ірини Білик Аслан Ахмадов.

Автор: Прес-служба
 

Режисером-постановником шоу став Олег Бондарчук, який місяць готував світлове шоу. Концерт вийшов дійсно унікальним, адже на сцені під керівництвом музичного продюсера Alekseev - Руслана Квінти працював цілий оркестр з 20-ти музикантів, серед яких можна було помітити учасників цьогорічного сезону "Голосу країни". З домініканцем Антоніо Гомес Крузом Alekseev заспівав свою пісню "Снов осколки".

Під час концерту співака привітали його родичі та вчителі.

"Нікіту знаємо з дитинства, дуже талановитий, Першу пісню співав We are the champions ми зрозуміли: якщо він буде працювати, він все зможе. Це наша гордість, всі діти гімназії слідкують за ним, за його творчістю. Ми дуже щасливі", - говорить директор 106 гімназії, яку закінчив Нікіта Alekseev Ірина Чернуха.

Сам Alekseev протягом шоу приміряв різні образи і зазначив, що навіть почав займатися акторською майстерністю, щоб почуватися більш розкутим на сцені. Співак розповів Gazeta.ua, що після "Голосу країни" життя дуже змінилось.

Читайте також: Ірина Білик отримала коштовний подарунок від чоловіка на день народження

"Нова звичка, почав мало спати, багато виступати, Слава Богу, дуже радий, що став професійним артистом. Був період, коли я думав, що це не моє, дуже добре, що на моєму шляху зустрілися мудрі люди, які відчули музику в мені, - говорить Alekseev і додає, що в захваті від Ірини Білик, - Ірина Білик така людина, яка прийде, приголубить і тобі буде дуже добре. Вона прекрасна, душевна людина і я знав, що вона гарний музикант, але що настільки! Я відчуваю її музику, напевно тому вона у мене гарно виходить".

Не двилячись на успіх треку "Пьяное солнце" та інших композицій, співак говорить, що не збирається зупинятися на місці, адже сьогоднішні перемоги для нього це вчорашній день, тому він чекає на майбутні звершення.

Автор: Прес-служба
 
Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак та Ірина Білик прийшли на концерт нового секс-символа Alekseev». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути