понеділок, 20 лютого 2012 17:52

Ані Лорак похрестить свою доньку весною

Ані Лорак похрестить свою доньку весною

Ані Лорак святкує день народження своєї доньки Софії кожного місяця. Каті Осадчій в ефірі програми "Світське життя" співачка розповіла, що знову готує для дочки цілий пакет подарунків, пише ТСН.

"Щоправда їй не треба чекати для цього дня народження. Вчора я подарувала їй багато платтів. Стараюсь навіть з дитинства прививати їй кохання до суконь", - зізналась Лорак.

"Дуже повезе нашим знайомим, у яких нещодавно народилася дівчинка. Я буду уже їй передавати від своєї дитинки до наших сусідів", - розповіла співачка.

Між тим, Кароліна зауважила, що доньці Філіпа Кіркорова віддавати речей не буде.

"От кому-кому, а нічого взагалі не потрібно буде саме з вбрання дарувати, так це Філіповій дочці. Тому що вона улюблена дочка свого тата. Філіп показував деякі подарунки. У неї наприклад дуже багато колясок. Те, що я бачила, так це біля п'яти", - поділилась вона.

Лорак підкреслила, що до народження дочки вони з чоловіком дарували Філіпу подарунки і будуть дарувати ще. "Тому що готується ювілей у Філіпа", - пояснила вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Донька Ані Лорак сказала своє перше слово

Запрошення стати хрещеною мамою доньки Кіркорова Лорак поки що не отримувала.

"Я отримувала запрошення на хрестини. Поки що не знаю, хто буде хрещеним. Мені здається, зараз ще вирішується і це вирішить сам Філіп", - наголосила вона.

"А стосовно моїх, ми плануємо на весну похрестити", - зізналась Кароліна.

Зараз ви читаєте новину «Ані Лорак похрестить свою доньку весною». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути