четвер, 23 липня 2015 12:36

Анфіса Чехова приголомшила фігурою в бікіні

Автор: Соціальні мережі
 

Телеведуча Анфіса Чехова наразі відпочиває з сином на Майорці і сьогодні виклала фото, на якому хизується пишними формами у бікіні.

"А мені море по коліно, а мені гори по плече ", - підписала знімок Анфіса Чехова.

Зірка проводить час у ідеальному місці для відпочинку з дитиною і розповідає про це в соціальній мережі.

"Ми живемо на півночі острова. Це частина острова в основному туристична зона, тут розташовані хороші готелі і пляж найшикарніший, ідеальний для відпочинку з дітьми. Білий пісочок, хвиль практично немає, і можна дуже довго йти вглиб моря, а буде все по коліно. Дітям є де гратися, верещати, плавати і бігати. До речі, цього року наш північний пляж зайняв почесне перше місце серед усіх пляжів Майорки. Готель один з кращих тут. Дуже комфортний, чудові номери, їжа (сніданок-вечеря) найсмачніша і щовечора шоу програми (фламенко, цирк, танці) Для дітей є клуб і анімація на території сусіднього готелю, що належить одній мережі. Шезлонги стоять невеликих грошей і їх можна бронювати на весь термін перебування, що дуже зручно, не треба бігти з ранку раніше їх займати". - пише Чехова.

Читайте також: Ані Лорак поділилась гарячим фото

Нагадаємо, нещодавно телеведуча та її чоловік Гурам одружились на Мальдивах. На церемонії був присутній їхній син Соломон.

Зараз ви читаєте новину «Анфіса Чехова приголомшила фігурою в бікіні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути