середа, 14 грудня 2011 14:31

Анджеліна Джолі зізналася, що легко може завагітніти

У пресі регулярно з'являються повідомлення про швидке весілля Анджеліни Джолі і Бреда Пітта, про намір пари усиновити сьому дитину і вагітність актриси. В інтерв'ю ж американському журналу Marie Claire Енджі зауважила, що дійсно не проти стати справжньою матір'ю-героїнею.

"Ми нічого не плануємо, але ж ніколи не знаєш, я ж легко можу завагітніти", - зізналася Джолі.

Судячи з усього, материнські обов'язки для актриси не надто обтяжливі. Адже поряд є Бред. "Думаю, він навчив мене ставити сім'ю понад усе. Я дуже, дуже рада, що у мене така сім'я, якої би не було без Бреда", - говорить актриса про свого коханого.

Як відомо, зараз Джолі промоутує свою першу режисерську роботу "В краю крові і меду". Зйомки фільму не обійшлися без скандальних інцидентів. А незадовго до прем'єри в США хорватський журналіст Джеймс Джей Бреддок звинуватив актрису в плагіаті.

В інтерв'ю Marie Claire Енджі пояснює: "Сідаючи за сценарій, я ні на що не розраховувала. І відразу пообіцяла собі, що ніхто і ніколи його не побачить і не прочитає! Закінчивши, я показала роботу Бреду і друзям, і вони переконали мене зважитися на екранізацію. Але я не хотіла довіряти цей сценарій кому-небудь. І тому вирішила стати по інший бік камери".

Зараз ви читаєте новину «Анджеліна Джолі зізналася, що легко може завагітніти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути