пʼятниця, 11 липня 2014 15:50

Андрій Данилко знявся у голівудській комедії з Джейсоном Стетхемом
7

Фото: serduchka-v.ru

Шоумен Андрій Данилко знявся у голлівудській шпигунській комедії "Сьюзан Купер". На знімальному майданчику працював з світовими зірками Меліссою Маккартні, Джуд Лоу, Джейсоном Стетхемом.

За словами Данилка, з усього акторського складу, задіяного у фільмі, знає тільки Джуда Лоу.

''Ну не знав я донедавна героя бойовиків Джейсона Стетхема, який зіграє шпигуна-невдахи'', — зізнався Андрій.

Сюжет фільму "Сьюзан Купер" розповідає про дівчину-агента ЦРУ, яку грає комедійна акторка Мелліса Маккартні. Вона вирушає на пошуки вбивці свого хлопця. Але закохується в шпигуна, роль якого взяв Джейсон Стетхем.

"Я зіграв образ Вєрки Сердючки. Станцюв і заспівав пісню "Dancing Lasha tumbai", з якою представ Україну на Євробаченні 2007-го. Ця пісня стане саундтреком до цієї картини. Пісня сподобалася режисерові картини Полу Фігу. Він її почув у мережі. Гроші за неї мені вже заплатили. Суму не назву" — сказав Андрій.

За сюжетом Вєрка Сердючка бере участь у фестивалі пісні. Коли співає, на сцену вилітає агент Мелісса Маккартні, штовхає Сердючку, вихоплює у неї з рук мікрофон і кричить: "Обережно, зараз рвоне!..". Так хотіла попередити про вибухівку шпигуна Джейсона Стетхема.

"Епізод знімали два дні. Мені раз за разом доводилося падати, смішно задираючи ноги. Режисер від моєї клоунади був у захваті. Плескав, кивав головою. Просив операторів зробити ще дубль. Я дико втомився, але реально отримав задоволення від процесу. Стетхем в перший день не знімався, просто спостерігав за подіями. Дивився з круглими очима, ніби я сновида. Потім комплімент зробив: як круто у тебе виходить!", - додав співак.

Комедію планують пустити в прокат наступного року.

Зараз ви читаєте новину «Андрій Данилко знявся у голівудській комедії з Джейсоном Стетхемом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути