понеділок, 29 березня 2010 16:34

Анастасія Приходько народить з дня на день

Анастасія Приходько народить з дня на день

Співачка Анастасія Приходько народить до середи, 31 березня.

Про це кореспонденту Gazeta.ua розповів генеральний продюсер співачки Ігор Гончаренко.

"Настя ще не народила. Зараз вона знаходиться у пологовому будинку. Народить з дня на день. Чекаємо, що пологи відбудуться до середи, 31 березня. Може, до кінця тижня", - зауважив продюсер.

Співачка народжуватиме у столичному пологовому будинку N 7. У кількох інтерв"ю вона заявляла, що її хлопець, грузин Нурік не буде присутнім на пологах.

"Цього я вже не знаю. Мабуть, Нурік побачить дитину уже після пологів. Сама Настя довго в декретній відпустці не буде. Вже на перше травня у нас запланований концерт. Анастасія каже, що буде готова вийти на сцену ще раніше", - сказав Гончаренко.

Між тим, стало відомо, що Приходько розірвала стосунки зі своїм підопічним, учасником "Фабрики зірок 3" Пашою Лі. Гончаренко відмовився це коментувати. Подейкують, вони посварилися минулими вихідними.

"Це правда. Настя Приходько більше не продюсує Пашу Лі. Причину розриву поки що назвати не можемо", - заявила прес-секретар співака Марія Гольдман. - Гончаренко просто пояснив, що настав час кожному йти своєю дорогою".

Зараз ви читаєте новину «Анастасія Приходько народить з дня на день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути