вівторок, 21 липня 2015 16:28

Яна Соломко після пологів похизувалася підтягнутими сідницями
2

Фото: Соціальні мережі

Українська співачка Яна Соломко взялась відновлювати свої розкішні форми тіла після пологів. Майже через місяць від народження малюка новоспечена матуся демонструє підтягнуту фігуру. Фотознімки викладає регулярно у своєму мікроблозі на власній сторінці в Інстаграм.

Цього разу Яна Соломко похизувалася сідницями. На світлинах видно, як зірка піднімається на палубу яхти у жовтому купальнику. Цим самим наголошує, що вагітність і пологи не зіпсують фігуру.

"Ми купаємося. А як ви проводите день?" - підписала знімок співачка.

Прихильники не приховували свого захоплення і засипали співачку компліментами. Втім знайшлися й такі, хто запідозрив її у фотошопі. Яна опублікувала фото ще й плоским животом.

"Для тих, хто хвилювався, як я себе почуваю. Фото через десять днів. Нікого ніколи не слухайте, навіть маму. Мене теж багато людей лякало, страшно було. Якщо готові, то пологи — це якраз те, що зробить людей щасливими" — говорить Соломко.

Нагадаємо, екс-холостячка Яна Соломко останні місяці вагітності перебувала у Маямі. Там вона запланувала пологи. Народження дитини прийшлося на річницю весілля з Олегом. Подружжя побралося торік.

Зараз ви читаєте новину «Яна Соломко після пологів похизувалася підтягнутими сідницями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути