середа, 08 червня 2011 13:33

Аліна Гросу живе в Москві на стипендію та "творчі" гроші

Аліна Гросу живе в Москві на стипендію та "творчі" гроші

Українська співачка Аліна Гросу, яка вчиться у московському ВДІКу, здала сесію на чотири-п'ять та отримала паспорт.

"Із такими оцінками на стипендію йду спокійно. Отримую 1100 рублів. Це 250 гривень. Для Москви - просто копійки якісь. На їжу навіть на тиждень не вистачає, тому на цьому я економлю. Стараюсь не їсти так багато. Тобто я повноцінна студентка, без гламуру і без грошей. Бо коли живеш в гарній квартирі, а замість метро їздиш на дорогій машині, це не справжнє життя. І зрештою, люди стають людьми тільки в некомфортних обставинах", - відзначила Гросу.

Живе донька чернівецького депутата у звичайній кімнаті гуртожитку.

"Абсолютно звичайна, з трьома ліжками, шафою, тумбочками та столом. На третьому поверсі в нас євроремонт зроблений, але щоб жити там, треба доплачувати. А я не хочу віддавати свою стипендію на це", - підкреслила Аліна.

Окрім стипендії Аліна живе на гроші, які капають їй з продажів альбомів та рингтонів.

"Я попросила батьків не спонсорувати мене. Вони спочатку були в шоці, питали як це так, а потім похвалили мене за рішення не висіти в них на шиї. Хоч раніше також не особливо підтримували мене грошима. Я ж із восьми років заробляю", - зауважила Аліна, якій восьмого червня виповнилося 16 років.

"Вже отримала паспорт. Особливих святкувань не буде, бо їхатиму якраз в Москву. Там відсвяткую свято з актрисою і моєю подружкою Тетяною Кориковою. Ми познайомились давно, ще коли вона знялась в моєму кліпі "Лодочка".

Зараз ви читаєте новину «Аліна Гросу живе в Москві на стипендію та "творчі" гроші». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути