вівторок, 19 листопада 2013 13:13

Олексій Панін без трусів імітував мастурбацію перед поліцейськими

Автор: фото: taini-zvezd.ru
 

Черговий провокаційний ролик за участю Олексія Паніна шокує Інтернет.

Актор на відео зустрів поліцейських без трусів і в їхній присутності імітував мастурбацію.

Члени сім'ї актора теж спостерігають його ексгібіціоністські сцени. Нещодавно коаліція "За моральність" написала відкритий лист уповноваженому з прав дитини при Президенті Росії Павлу Астахову з вимогою взяти на особистий контроль долю дочки Олексія Паніна Анни. Представники коаліції стурбовані долею дівчинки і заявляють, що актор неодноразово був помічений у вчиненні аморальних вчинків, в тому числі в присутності дочки.

Особливу увагу Астахова було звернуто на одкровення Паніна перед журналістами: "Подумаєш, що я ходжу перед дочкою без трусів! Що поганого в оголеному людському тілі? Займатися сексом при дітях - недобре, а оголене людське тіло - це нормально", - говорить актор.

У своїй заяві представники коаліції висловлюють сумнів, що Олексій може дати дочкці гарне виховання, а також стурбовані тим, що витівки скандального актора можуть негативно позначитися на психіці неповнолітньої дитини.

"Яке виховання отримує від Олексія Паніна його дочка, якщо Олексій Панін - частий відвідувач свінгер-клубів, а його улюблене заняття- ексгібіціонізм. Більше того, актор дуже часто виявляється в епіцентрах скандалів, будучи, при цьому, їх ініціатором", - йдеться в повідомленні коаліції "За моральність".

Нагадаємо, що Олексій Панін і його колишня дружина Юлія Юдінцева довго не могли вирішити, з ким буде жити їх спільна дочка Анна. У січні 2013 року Дзержинський районний суд Санкт-Петербурга ухвалив, що дівчинка повинна жити з матір'ю. Проте актор досі не виконав рішення суду .

Зараз ви читаєте новину «Олексій Панін без трусів імітував мастурбацію перед поліцейськими». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути