вівторок, 17 квітня 2012 10:06

Олександру Пороховщикову перед смертю так і не сказали про самогубство дружини

Олександру Пороховщикову перед смертю так і не сказали про самогубство дружини
Актор буде похований поруч зі своєю матір'ю Фото: ИТАР-ТАСС

Актор Олександр Пороховщиков, який помер в ніч на неділю в лікарні після тривалої хвороби, буде похований поруч зі своєю матір'ю. Між тим лікарі назвали причину смерті артиста, який так і не дізнався про те, що його дружина Ірина вкоротила собі віку.

Від 73-річного актора до самого кінця приховували трагічну новину про самогубство дружини. За словами джерела в медичних колах, смерть актора наступила в результаті раптової зупинки серця. Ситуація ускладнилася тим, що в Олександра Шалвовича була дуже серйозна серцева патологія.

Після того, як у актора стався інсульт, лікарі діагностували у нього ішемічну хворобу серця, постінфарктний кардіосклероз, атеросклероз аорти коронарних і мозкових артерій, тромбоз вушка лівого передсердя і порушення ритму серця. Медики до останнього не робили жодних прогнозів так як весь час зберігалася ймовірність настання раптової смерті.

ФОТОРЕПОРТАЖ: Похорон дружини Пороховщикова зняли на відео

"Імовірно, похорони відбудуться в середу. Пороховщиков хотів, щоб його поховали поруч з матір'ю", - сказав адвокат Сергій Жорін. Він не зміг назвати, на якому цвинтарі похована мати Пороховщикова. "Це селище знаходиться по Дмитрівському шосе, але в даний час йде організація похорону, тому вся інформація поки приблизна", - додав адвокат.

Прощання з Пороховщиковим відбудеться в Московському театрі імені Пушкіна, де артист працював останнім часом. "Поки дата і час прощання уточнюються. Що стосується кладовища, то, в залежності від заповіту артиста, він буде похований або поруч з матір'ю, або з дружиною Іриною", - повідомив у свою чергу художній керівник театру Євген Писарєв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У тілі дружини Олександра Пороховщикова не знайшли алкоголю та стимуляторів

Пороховщиков був госпіталізований 6 березня в клініку Першого МГМУ імені Сеченова. Як зазначав тоді адвокат 73-річного актора, лікарі діагностували у нього інсульт. Пізніше керівник прес-служби Першого МГМУ імені Сеченова сказав, що цей діагноз не підтвердився. Медики вважали, що у актора неврологічне захворювання. Лікарі центру неврології РАМН теж не розголошують діагноз актора.

Зараз ви читаєте новину «Олександру Пороховщикову перед смертю так і не сказали про самогубство дружини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути