субота, 23 травня 2015 11:20

Олександр Пономарьов розповів, чому Кузьма за життя не зіграв концерт у Палаці Спорту

Автор: tabloid.pravda.com.ua
 

Співак Олександр Пономарьов, який добре знав Кузьму "Скрябіна" прокоментував, чому музикант так і не зібрав Палац Спорту за життя, причину він розповів у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Через те що тут було багато інших виконавців, а у нас "заграничне - гімно величне", тому я маю надію і на нашому патріотичному піднятті зараз в Україні почнуть цінувати українське, я думаю якщо так станеться, це буде дуже добре для України, люди не будуть цуратися свого", - говорить Олександр Пономарьов.

Читайте також: У Львові концерт-триб'ют пам'яті Скрябіна відбудеться у червні

Нагадаємо, у київському Палаці Спорту відбувся довгоочікуваний концерт пам'яті лідера гурту"Скрябін" Андрія Кузьменка.

Читайте також: Коли помирає музикант, то народжується легенда: у Києві відбувся концерт пам'яті Кузьми "Скрябіна"

Десятки артистів зібрались на одній сцені, щоб заспівати пісні відомого гурту та подякувати музиканту за його людяність та творчу спадщину.

Як і було обіцяно на концерті виступили Брати Гадюкіни, Святослав Вакарчук, Андрій Хливнюк (Бумбокс), Ірина Білик, Іван Дорн, Олександр Пономарьов, Дмитро Шуров (Pianoбой), Потап і Настя, Наталія Могилевська, Фагот (ТНМК), Валерій Харчишин (Друга Ріка), Марія Бурмака, Loboda, Женя Галич (O.Torvald), Dzidzio, Пающіе Труси та інші

На концерт прийшли тисячі відданих прихильників Кузьми "Скрябіна", а також його родина. Батько співака вийшов на сцену та виголосив зворушливу промову, в якій подякував прихильникам сина.

Зараз ви читаєте новину «Олександр Пономарьов розповів, чому Кузьма за життя не зіграв концерт у Палаці Спорту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути