вівторок, 03 квітня 2012 09:31

Алек Болдуін зробив пропозицію 28-річній танцівниці

Алек Болдуін зробив пропозицію 28-річній танцівниці
Протягом роману пара активно листувалася в мережі мікроблогів Twitter Фото: lifenews.ru

Популярний голлівудський актор Алек Болдуін готується до весілля з інструктором з йоги, 28-річною Хіларією Томас, повідомляє в понеділок американський журнал People.

"Так, це правда! Алек зробив пропозицію Хіларії у вихідні, і всі ми дуже раді за нареченого і наречену. Завтра день народження Алека - прекрасний спосіб його відсвяткувати!", - повідомив представник прес-служби актора.

Агентство Рейтер передає, що Томас, яка раніше працювала танцівницею, підкорила серце актора близько року тому. Також повідомляється, що протягом роману пара активно листувалася в мережі мікроблогів Twitter.

Болдуїн, якому у вівторок виповниться 54 роки, раніше був одружений з голлівудською актрисою Кім Бесінджер, проте в 2002 році цей шлюб розпався. Дочці актора від першого шлюбу 16 років.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Алека Болдуіна висадили з літака за гру на телефоні

Кар'єра Болдуіна у великому кіно почалася в 1987 році з невеликої ролі у фільмі "Безумство вулиць". Відтоді актор встиг з'явитися в більш ніж 60 кінофільмах. Партнером Болдуіна на зйомках відомого фільму "Звичка одружуватися" стала Кім Бесінджер - згодом його перша дружина. За роль у драмі про гравця "Гальмо" актор був номінований на "Оскар", "Золотий глобус" і приз Американської гільдії кіноакторів. Серед останніх робіт Болдуіна - роль колишнього чоловіка головної героїні, яку зіграла Меріл Стріп, у фільмі "Прості складнощі". В кінці січня актор отримав статуетку Американської гільдії кіноакторів за роль у ситкомі 30 Rocks.

Болдуін також відомий як затятий захисник тварин: він дотримується вегетаріанства і активно підтримує організацію PETA, яка бореться за права тварин.

Зараз ви читаєте новину «Алек Болдуін зробив пропозицію 28-річній танцівниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути