середа, 30 січня 2013 14:25

Алек Болдуін готується стати батьком вдруге

Схоже, шанувальникам Алека Болдуіна пора готувати привітання для свого улюбленця. У минулому році актор зізнався, що хотів би ще раз стати татом. А тепер у пресі обговорюється вагітність його дружини Хіларії Томас.

На минулій в неділю церемонії вручення премій Гільдії кіноакторів журналісти звернули увагу на ледь помітні зміни фігури Томас. Світських оглядачів не залишало відчуття, що живіт у дівчини трохи округлився. І ось тепер таблоїди захоплено обговорюють цю новину.

Пара чутки не підтверджує, але і представники зірок інформацію не спростовують. Поки прес-секретар Болдуіна відбувся загальним зауваженням: "Наша відповідь на спекуляції, які тривають вже 18 місяців, залишається колишньою... Якщо у Алека і Хіларі з'являться новини, якими вони захочуть поділитися з усіма, то вони неодмінно це зроблять. А поки жодних коментарів".

ФОТОРЕПОРТАЖ: Дружина Алека Болдуіна виходила заміж у скромній сукні

Тим часом видання In Touch пише з посиланням на близьку подругу Томас, що пара "на небесах від щастя". "Хіларія розповіла про свою вагітність тільки родичам і найближчим друзям, тільки тим, кому вона довіряє".

Нагадаємо, голлівудський актор і колишній інструктор з йоги оголосили про заручини в квітні минулого року, а 30 червня поєдналися шлюбом. Скромна церемонія проходила в соборі Святого Патрика, Нью-Йорк.

В даний час Томас є кореспондентом телеканалу Extra і нещодавно виступила в якості помічниці телеведучого Маріо Лопеса на телешоу The Grove on Monday. До речі, за словами колег Хіларі, здається, зараз вона "їсть за двох".

Зараз ви читаєте новину «Алек Болдуін готується стати батьком вдруге». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути