середа, 09 лютого 2011 12:31

Алан Бадоєв одружився в каплиці Брітні Спірс (ФОТО)

Український кліпмейкер Алан Бадоєв вдруге зробив пропозицію своїй дружині Жанні. Друге весілля Бадоєви зіграли в Лас-Вегасі.

Зараз Алан і Жанна ведуть нове реаліті-шоу "Орел і Решка", зйомки якого проходять по всьому світу. Під час робочої подорожі по США, подружжя опинилося в Лас-Вегасі, де режисер вирішив піднести Жанні сюрприз, і зробив їй пропозицію вдруге.

Зазначимо, що пара вже разом 8 років і виховують двох дітей - старшого Бориса і молодшу Лоліту.

Радісна подія відбулася в одній з численних каплиць Вегаса, в якій, як виявилося, колись поєднувалася шлюбом і Брітні Спірс. На скромній церемонії, яка тривала всього 15 хвилин, були присутні друзі Алана і Жанни зі знімальної команди шоу, і двійник Елвіса Преслі, без якого не обходиться жодне весілля в Лас-Вегасі.

Після весілля молодята вирушили в романтичну подорож на гондолах по розкішному готелю "Лас-Вегас Венеція". А в якості подарунка Алан підніс Жанні кришталеву підвіску на срібному ланцюжку від Tiffany.

"Ми з Жанною разом вже 8 років, і присягнули бути разом ще мінімум 8", - розповів режисер.

"Для мене це була велика несподіванка, все сталося настільки романтично. Невідомо звідки, з'явилася маленька фата, невеликий букетик квітів, "Елвіс Преслі", і я навіть не вірила, що це відбувається по-справжньому. Але коли нам видали сертифікати, які підтвердили наш другий шлюб в штаті Невада, я мало не зомліла - адже з цим чоловіком мені доведеться прожити ще вісім років", - пожартувала Жанна.

У поїздці подружжя супроводжували їхні діти. За словами Бадоєва, для Бориса і Лоліти це стало приємною несподіванкою, а для подружжя - справжнім випробуванням.

"Діти і зйомка - це майже несумісні речі", - наголосив Бадоєв.

Між тим, режисер розповів про те, що хотів би ще одну дитину.

"Я хочу ще одного сина, у мене навіть є ім'я для нього, але поки Жанна хоче реалізувати себе, і я поважаю її бажання. З іншого боку, ми ніколи нічого не робимо спеціально - все відбувається саме по собі і ми завжди раді сприймати це", - зізнався Алан Бадоєв.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв одружився в каплиці Брітні Спірс (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути