пʼятниця, 13 грудня 2013 10:31

Алан Бадоєв зняв відео для балету Меладзе "Великий Гетсбі"

Автор: фото: tsn.ua
 

У Києві відбулись зйомки кліпу до нового проекту Костянтина Меладзе "Великий Гетсбі".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Костянтин Меладзе напише музику до балету

Над відео в Україні працювала міжнародна команда, до якої увійшли фахівці з Росії та США, хореографом був американець Дуайт Роден, а режисером - Алан Бадоєв, про це стало відомо з сюжету ТСН Особливе на телеканалі 1+1.

Російська співачка Поліна Гагаріна виконала у новому відео роль жар-птиці, що відчиняє двері у чарівний світ балету. За словами зірки, вона знімається безкоштовно через любов до танцю.

"Я дуже люблю балет. По-перше моя мама хореограф і балерина за освітою. Дуже гарні людські тіла, і коли надзвичайно танцюють - це не може не захоплювати", - сказала Поліна Гагаріна.

"Ми робимо такий тізер, який має не розповісти історію, а заманити емоціями, показати наскільки емоційним буде танець, чим буде вражений глядач, коли прийде подивитися це на сцені", - говорить Алан Бадоєв.

На роботу над балетом Меладзе надихнув виступ танцівника Дениса Матвієнко, який теж з'явився у відео.

"Це на сцені один раз вийшов і все емоційно робиш, а тут кожний дубль, все емоційно обличчям, а обличчям так не пограєш - треба, щоб з середини йшло", - говорить танцівник Денис Матвієнко.

Зараз ви читаєте новину «Алан Бадоєв зняв відео для балету Меладзе "Великий Гетсбі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути