пʼятниця, 18 травня 2012 14:23

Актори показали, яким буде весілля Джолі та Пітта
9

Британська художниця і фотограф Елісон Джексон, яка регулярно організовує зйомки, під час яких в якості двійників знаменитостей виступають маловідомі актори, разом з колегами змоделювала весільну церемонію Бреда Пітта і Анджеліни Джолі, пише The Daily Mail. Під час псевдовесілля ролі виконали актори, чиї імена видання не наводить.

Під час заходу за участю акторів-двійників були зроблені кілька знімків, що імітують фотографії папараці. Ці знімки з'явилися в кількох британських газетах, в тому числі і в The Daily Mail, 17 травня.

На не дуже чітких фотографіях "Пітт" і "Джолі" зображені удвох, а також в оточенні нечисленних "гостей" церемонії. За словами Джексон, її Анджеліна вибрала для весілля сукню від модного дому Armani. При цьому видання The Daily Mirror відзначило, що "справжня" Анджеліна Джолі буде виходити заміж в більш вишуканій сукні, ніж та, яка була використана на зйомках псевдовесілля.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пітт зробив пропозицію Джолі через острах за її життя

Анджеліна Джолі і Бред Пітт оголосили про заручини в середині квітня 2012 року. Коли саме відбудеться церемонія одруження акторів, поки не повідомляється. За непідтвердженою інформацією, урочистості призначені на літо. Самі Джолі і Пітт не називають ані місце, ані час проведення весілля.

Джолі і Пітт живуть разом з 2005 року і ростять шістьох дітей - трьох своїх і трьох прийомних.

Зараз ви читаєте новину «Актори показали, яким буде весілля Джолі та Пітта». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути