вівторок, 01 листопада 2016 19:00

Адель відверто розповіла про особисте життя

Адель відверто розповіла про особисте життя

Адель грудневому номеру Vanity Fair, на обкладинці якого вона з'явиться розповіла про післяпологову депресію, про зміни в житті, які настали з народженням сина Анджело, і про відносини з нареченим Саймоном Конеккі.

28-річна виконавиця відверто заявила, що схильна до депресії і нерідко вдавалася до допомоги терапії. За словами зірки, проблеми почалися після смерті дідуся, коли Адель було 10 років. При цьому вона підкреслила в інтерв'ю, що у неї ніколи не було суїцидальних думок. Час між виходом альбомів "21" і "25" випав на вагітність, після якої співачка знову зіткнулася з психологічними проблемами.

"Мої знання про післяпологовий стан зводяться до того, що ви не хочете бути поруч з дитиною, боїтеся нашкодити йому, турбуєтеся про те, чи все у вас виходить. Але я була одержима сином. Я відчувала себе неадекватною і думала, що прийняла найгірше рішення в своєму житті. Післяпологова депресія може виявлятися в різних формах, - сказала Адель в інтерв'ю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Адель показала, як худне у спортзалі

За словами британської зірки, зараз вона вже відновилася, але все ж продовжує шукати баланс між роботою та особистим жиям.

"Мені подобається подорожувати, але якщо не можу вкласти дитину спати, відчуваю себе винуватою. Коли не працюю, такого відчуття немає. Чи не турбуюся, якщо щось не встигаю зробити для себе. Любов до сина компенсує все", - додала співачка.

Вона зізналася, що заради маленького Анджело кинула зловживати алкоголем і курити. До такого допінгу лауреат "Греммі" любила вдаватися раніше - під час написання пісні могла осушити пляшку вина.

"З появою дитини перестала бути безтурботною, як раніше. Стала боятися багатьох речей, тому що не хочу вмирати, а хочу бути поруч із сином - тепер я дуже обережна", - зізналася артистка.

Материнство змінило її і вплинуло на відносини з батьком Анджело, 42-річним Саймоном Конеккі.

"Це найсерйозніші стосунки, які у мене коли-небудь були: ми живемо разом, у нас росте дитина. У мене немає бажання пов'язати своє життя з колегою по сцені, тому що у артистів сильне его. Саймон впевнений в собі і досконалий. Мої відносини з ним і Анджело важливіше будь-якого туру. Як я напишу пісню, якщо у мене не буде реального життя ?! Якщо воно зникне, то і гра закінчиться, - відповіла Адель в інтерв'ю.

Наприкінці жовтня пара заручилася. Адель вважає, що 14-річна різниця у віці сприятливо позначається на відносинах з нареченим.

Зараз ви читаєте новину «Адель відверто розповіла про особисте життя». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути