пʼятниця, 13 грудня 2013 11:31

"Я не мрію, я будую плани" - Андрій Макаревич

Автор: фото: tsn.ua
 

Днями у Палаці "Україна" відбувся довгоочікуваний концерт гурту "Машина часу". Лідер колективу Андрій Макаревич у інтерв'ю кореспондентам ТСН Особливе на телеканалі 1+1 розповів про своє філософське ставлення до життя та, чому не вийшов на київський Майдан.

"Я не хочу займатися агітацією, по-моєму її тут і без нас вистачає", - говорить Андрій Макаревич, - мільйонам українцям хочу сказати, що дуже сподіваюсь, що у них все буде добре, адже люди тут живуть чудові, країна чудова".

Андрій Макаревич відомий більшості не тільки, як музикант, автор 400 пісень, 30 книжок та 20 сольних альбомів, а ще дайвер та кулінар, а і як громадський діяч. Ще рік тому він присвятив жартівливу пісню Путіну, а у листах до нього переставав звертатися зі словом "шановний". Про свої життєві принципи Макаревич розповів наступне.

"Я влаштований таки чином, що якщо мені дають шанс, я його беру і вирішую, як його використати, а лежати на ліжку і думати, а щоб було, якщо б - це не моє життя", - говорить музикант.

"Біси чують слова, знаєте чому стукають по дереву? Щоб біс не почув. Тому, якщо думаєш про погане, не говори в голос, не треба, про добре теж не говори, почують і все зіпсують. Краще зроби", - говорить Андрій Макаревич.

"Вірити треба у церкву. Я не мрію, я будую плани, а потім реалізовую", - говорить музикант.

Зараз ви читаєте новину «"Я не мрію, я будую плани" - Андрій Макаревич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути