понеділок, 11 червня 2012 17:39

"Я досі сам нічого не розумію" — Ващук про розрив із Січкар

"Я досі сам нічого не розумію" — Ващук про розрив із Січкар
"Зараз ми не спілкуємося" Фото: donbass.ua

Колишній футболіст київського "Динамо" Владислав Ващук має сто майок у своїй футбольній колекції. Про це він розповів в коментарі Gazeta.ua.

"Маю майку Лейте Матеуса, Девіда Бекхема, Марко Матерацці. Ми з ними обмінювались майками після ігор. Але я не мав такого культу, щоб я заздалегідь запланував з кимось обмінятися майками. Але знаю, що інші футболісти зазвичай таке планують", - стверджує футболіст.

На "Євро-2012" Ващук відвідуватиме не кожен матч.

"Буду ходити на той, на який вийде. Тим більше, що всі квитки я купував собі сам. На "Євро" Федерація футболу не повернулась до нас, футболістів, обличчям і наскільки я знаю всі футболісти квитки купували", - підкреслив Ващук.

Однак дорогі квитки за 300-600 євро футболіст не купував.

"Це задорого. Купував за 1200 гривень", - уточнив Ващук.

ВІДЕО: Без п'яти хвилин холостяк Владислав Ващук цілує щічки Ганні Завальській

Кілька місяців тому він розійшовся із дружиною рестораторкою Маргаритою Січкар. Пара прожила разом 12 років. Із них - три в офіційному шлюбі.

"Знаєте, я не люблю говорити на цю тему, але раз ви мене запитали, то скажу, що у нас непрості стосунки. Я досі сам нічого не розумію. Знаю, що і діти хочуть, щоб ми з їхньою мамою були разом. Але вже як складеться. Зараз ми не спілкуємось", - зауважує Ващук.

Зараз ви читаєте новину «"Я досі сам нічого не розумію" — Ващук про розрив із Січкар». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути