субота, 29 серпня 2015 09:00

49-річна Ольга Сумська розкрила секрет своєї краси

Автор: svitske.1plus1.ua
 

Українська акторка Ольга Сумська нещодавно відсвяткувала 49 день народження. Зірка не приховує свого віку, а також секретів, які допомагають їй залишатися красивою. Це вона повідала у передачі "Світське життя" на телеканалі 1+1.

"Кожна жінка у віці благородному не приховує, що за собою треба доглядати, це аксіома. Якщо ти хочеш виглядати красиво, зваблювати чоловіка, подобатися прихильникам, треба тримати форму інакше ніяк. А що саме? Інколи, коли є час, можу побігати парком, обливаюсь холодним душем, масажи, - говорить Ольга Сумська і додає, що не вважає свою зовнішність ідеальною, - є над чим працювати, та є за що взятися",

Раніше Ольга Сумська активно коментувала особисте життя своєї доньки Антоніни, яка зустрічається з російським актором, Володимиром Ягличом, але цього разу Ольга Сумська лише розповіла, що донька її привітала о 00.00 ночі, а на всі особисті запитання, Сумська попросила Катерину Осадчу дзвонити Антоніні і самій питати.

Нагадаємо, раніше Ольга Сумська повідала, що Антоніна не розповіла особисто їй про свої стосунки з Ягличом.

"Не питала і мені нічого не розповіла, дізналась з преси, можливо вона береже мої нерви, тому що я страшенно переживаю, щоб все було гаразд і був вдалий тандем", - говорить Ольга Сумська.

Акторка не приховує, що не проти, щоб Яглич прийшов до неї просити руки доньки.

"Дуже слушно було б як колись запросили і тата, і маму на весілля з шампанським і квітами. Була у Москві, ми познайомилися, він подарував мені розкішні квіті. Він сподобався, як може Володя не сподобатися, він надзвичайний, ніжний", - каже Ольга Сумська.

Зараз ви читаєте новину «49-річна Ольга Сумська розкрила секрет своєї краси». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути