вівторок, 31 травня 2016 11:12

42-річна Кейт Мосс зустрічається з 18-річним сином друзів

42-річна Кейт Мосс зустрічається з 18-річним сином друзів

42-річна супермодель Кейт Мосс, колищня кохана Джонні Деппа завела близьку дружбу з 18-річним юнаком - Джейком Кертісом, сином своїх старих друзів.

Днями папараці зняли Кейт на автомобільній прогулянці разом з молодою людиною і відразу ж зробили висновок, що цих двох пов'язують романтичні стосунки: Кейт і Джейк виглядали як пара. Інсайдери теж підливають масла у вогонь, розповідаючи про новий роман моделі і запевняючи, що колишній коханий, 28-річний граф Ніколай фон Бісмарк, остаточно забутий:

"Кейт і Ніколай вже не разом, це правда. І так, вона зараз багато часу проводить з Джейком, який без розуму від неї. У Кейт є пунктик щодо молодих чоловіків, вона почала западати на них, ледь їй виповнилося 30. Це вже питання марнославства і престижу для неї: зустрічаючись з молоденькими, вона відчуває себе крутою, а не якоюсь там старенькою".

Джейк відмовився коментувати ситуацію, зате його сестра вже публічно висловилася: на своїй сторінці в Facebook вона іронічно пройшлася по роману Кейт і Ніколая, натякаючи на те, що у моделі з'явився новий залицяльник, її брат.

"Кажуть, що різниця у віці між партнерами допомагає їм краще пізнати і зрозуміти себе. Схоже, Джейк нарешті знайшов своє власне я. Ніколай фон Бісмарк, ласкаво просимо в сім'ю", - написала Скарлетт, маючи на увазі, що на опублікованому знімку відображений зовсім не граф, а її брат Джейк.

За словами інсайдерів, батьки Джейка і Скарлетт не приймають всі ці чутки всерйоз:

"Нам приємно, що Кейт як старий друг сім'ї доглядає за Джейком, нашим милим хлопчиком".

До слова, про батьків: з Річардом Кертісом, режисером фільму "Реальна любов", і його цивільною дружиною Еммою Фрейд знаменита модель дружить вже багато років. Більш того, в 2000-х вона зустрічалася з братом Емми і дядьком Джейка, художником Люсьєном Фрейдом. Та й сам Річард якось зізнався, що Кейт йому завжди подобалася і в своїх сценаріях він завжди придумує героїню, схожу на неї.

Зараз ви читаєте новину «42-річна Кейт Мосс зустрічається з 18-річним сином друзів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути