понеділок, 28 березня 2016 08:40

4 правила схуднення від Кім Кардашян

4 правила схуднення від Кім Кардашян


Не пройшло і півроку з того моменту, як Кім Кардашян стала мамою вдруге - під час вагітності скаржилася на зміни в зовнішності і погане самопочуття, що доставляють їй чимало клопоту. Відразу після пологів дружина Каньє всерйоз зайнялася собою, насамперед змінивши свій раціон. Ну і ось, через три з половиною місяці після пологів, Кім поділилася з шанувальниками першим результатом - їй вдалося скинути цілих 19 кілограм!

"У першу чергу потрібно відмовитися від хліба. У ньому міститься відразу кілька небезпечних інгредієнтів - крохмаль, дріжджі, цвіль і глютен. У той же час вуглеводи, що містять тільки один крохмаль, допускаються - це вівсянка, картопля і рис", - розповіла зірка для сайту "Міледі"

Вечеря повинна містити максимальну кількість білка, доповнити який стоїть овочами. Потрібно їсти рибу, яка допомагає ефективніше спалювати жир - лосось, тріску, морського окуня.


"Не вживай вуглеводи на вечерю. Цей прийом їжі не повинен містити продуктів, які дають енергію - вона відкладеться у тебе на боках, але бадьорості не додасть, а також потрібно пити багато води. Вона регулює температурний режим і регулює метаболічні процеси. Якщо води мало, організм починає накопичувати жир під шкірою, щоб створити свого роду ізоляцію", - сказала Кім.

Зараз ви читаєте новину «4 правила схуднення від Кім Кардашян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути