четвер, 30 червня 2016 16:00

25 тисяч глядачів оцінили першу половину туру Бумбокса "Люди"
6

Фото: Прес-служба

Гурт Бумбокс відіграв концерти в одинадцяти містах України, зібравши двадцять п'ять тисяч слухачів.

Групу бачили, чули, а іноді навіть торкалися в Києві, Дніпрі, Полтаві, Кривому Розі, Одесі, Запоріжжі, Львові, Чернівцях, Івано-Франківську, Чернігові та Сєвєродонецьку. На концерти прийшло 25 106 людей.

В турі "Люди" було чотири солдаути - повністю "розпроданих" зали. Відзначились Дніпро, Полтава, Запоріжжя та Львів.

У Полтаві через згорілий звукорежисерський пульт відбувся найкоротший концерт Бумбокса - група була змушена покинути сцену так і не догравши пісню "Люди", першу пісню концерту. За тиждень група повернулася в клуб "Villa Крокодила" і все пройшло відмінно. Після перенесення концерту здали квитки 340 людей, а викупили 120.

Бумбокс зіграли пісню "Люди" 22 рази - вона відкривала і закривала концерти гурту. Трек-лист туру практично не змінювався - найбільшу кількість пісень Бумбокс зіграли на концерті в Києві.

Єдина в турі і найдовша в історії автограф-сесія Андрія Хливнюка відбулася в Дніпрі, в музичному магазині Jam, і за різними оцінками тривала близько трьох годин. За цей час Андрій встиг розписатися на гітарах, рюкзаках, телефонах, плакатах, листівках, паспортах і навіть на людях.

Перша тисяча примірників максі-синглу "Люди", випущена Мун Рекордс на CD, була розкуплена ще до надходження в офіційний продаж, прямо зі складу лейбла. Шість музикантів Бумбокса, які підписували кожен диск протягом шести годин, змушені були підписати і другу тисячу, щоб не розчаровувати фанів.

В турі "Люди" було прийнято рішення намалювати величезний анімований бумбокс в якості задника сцени. У бумбокса, створеного Red Glass, "пульсують динаміки", касета крутиться до позначки "999", а замість шкали цифр на радіоприймачі позначені міста туру і дати проведення концертів.

У перерві між піснями на екрані показували еволюцію музичних пристроїв від патефона до цифрового плеєра. За зйомки і монтаж відповідали Moustache Cinema. Більшість експонатів було спеціально придбано для зйомок, бумбокси запозичені з колекції Олексія Согомонова.

Протягом усього туру Денис Дужник ака Діді зняв 900 Гб відео для кліпу "Рок-н-рол". Цього гурту здалося замало й 17 червня на Ленінській Кузні в Києві пройшли дозйомки.

Вперше за всю кар'єру Бумбокс випустили лінію офіційного мерчендайзингу гурту разом зі Susy Store, про популярність якої говорить поява бутлегів - особливою популярністю користуються футболки з цитатою з пісні "Люди".

Друга частина туру Бумбокса "Люди" розпочнеться 16 вересня концертом в Дніпродзержинську.

Графік другої частини туру:

16 вересня – Дніпродзержинськ, 17 вересня - Кременчук, 24 вересня - Вінниця, 25 вересня - Житомир,1 жовтня - Миколаїв, 21 жовтня - Херсон, 27 жовтня - Маріуполь, 28 жовтня - Запоріжжя, 29 жовтня - Харків.

Зараз ви читаєте новину «25 тисяч глядачів оцінили першу половину туру Бумбокса "Люди"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути