середа, 05 лютого 2014 14:32

Шарліз Терон відпочила з Шоном Пенном на безлюдному пляжі наперекір матері
9

Фото: фото: AKM-GSI

Нещодавно Шарліз Терон провела романтичні вихідні на пляжі разом зі своїм коханим Шоном Пенном і маленьким сином.

Відомо, що мама голлівудської актриси Терон вважає, що її відносини з голлівудським актором розвиваються занадто стрімко і вона виступила проти цього союзу. На думку Герди Маріца, матері актриси, Шон може розбити і без того крихке серце Шарліз.

"Герда дуже засмучена тим, що Шарліз не слухає її. На її думку, то, як Шон поводився зі своєю колишньою дружиною Робін Райт - просто обурливо. Він так легко кидав її і повертався, немов стосунки - це розвага, а не важка робота над собою. Герда боїться за Шарліз, переживає, що вона всього лише чергова "жертва" Шона. Вона в буквальному сенсі благає її припинити з ним спілкування" , - розповідає джерело близьке до сім'ї зірки.

Нагадаємо, що на початку кар'єри Шарліз не соромилася розповідати про те, як їх тероризував батько - алкоголік, і одного разу під час сімейних розборок мати застрелила деспота.

За словами того ж джерела, в Шоні Терон бачить свою долю, він прекрасно ставиться до її усиновленої 2 -річної дитині і вона з ним щаслива. Так що розривати такі прекрасні відносини через забобони матері вона не буде.

Зараз ви читаєте новину «Шарліз Терон відпочила з Шоном Пенном на безлюдному пляжі наперекір матері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути