четвер, 29 листопада 2012 10:48

Анна Сєдокова показала вологе тіло

Популярна виконавиця Анна Сєдокова опублікувала у своєму мікроблозі гарячі фотографії, на яких позує виключно в бікіні. Артистка вирішила взяти перерву після виступів на розігріві у Дженніфер Лопес.

Нагадаємо, інформація, що Анна Сєдокова виступить на розігріві у Дженніфер Лопес в Москві, з'явилася ще в кінці жовтня. Радісною новиною зі своїми численними шанувальниками поділилася сама Анна. У своєму мікроблозі співачка радісно повідомила: "Приймаю ваші привітання)))) Я відкриваю концерти Дженніфер Лопес в Москві!! Буду дуже рада бачити Вас!!"

Однак виступ Сєдокової виявився не настільки феєричним, як уявлялося багатьом її фанатам. Анна заспівала при напівпорожньому залі, і то, як з'ясувалося, шанувальники Дженніфер Лопес виявилися зовсім не шанувальниками Сєдокової. У всякому разі, Анна марно намагалася завести зал. До того ж підкачала техніка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дженніфер Лопес прислала Анні Сєдоковій подарунок

Деякі припускають, що вся справа в тому, що персонал Анни Сєдокової не встиг налагодити звук після генерального "прогону" Дженніфер Лопес. У підсумку протягом свого 30-хвилинного виступу Сєдокова раз у раз просила зробити звук гучніше. Однак коли Анна залишила сцену, вона не виказала ані найменшого невдоволення. Навпаки, артистка була рада виступити на розігріві у такої знаменитості. За словами Сєдокової, Лопес просто неймовірна і є справжнім авторитетом для неї.

Між тим після спільних виступів Анна повернулася до Каліфорнії і влаштувала собі невелику відпустку. У своєму мікроблозі і Instagram артистка виклала кілька фотографій, на яких зображені її сонячні будні. Не обійшлося і без відвертих знімків, наприклад, Сєдокова із задоволенням демонструє фігуру в бікіні, причому з найвигідніших сторін показуючи всі свої апетитні форми.

Також багато фотографій з пляжу, на якому Анна не тільки блаженствує лежачи, але і пустує. Наприклад, на одному знімку виконавиця зображує кішку, яка обережно переслідує чайок. Варто відзначити, що Сєдокова трохи змінила імідж. Якщо раніше артистка старанно розгладжувала волосся, то на відпочинку дозволила побути собі по-пустотливому скуйовдженою.

Зараз ви читаєте новину «Анна Сєдокова показала вологе тіло». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути