пʼятниця, 15 липня 2011 20:10

Дружина Пономарьова не хоче від нього аліментів

Дружина Пономарьова не хоче від нього аліментів

Дружина Олександра Пономарьова Вікторія Мартинюк запевняє, що співак не йде з нею на контакт.

"З Олександром зараз не спілкуємось. Я хотіла зробити наші стосунки нормальними, комфортними, але не виходить. Олександр не хоче такого спілкування. Зв'язуємося лише по смс за дитину. Я готова до зустрічі, і ще перед розлученням були випадки, що я хотіла поговорити. Але він не йде на контакт", - розказала вона у коментарі Gazeta.ua.

Тиждень тому у Вікторії викрали автомобіль Porsche Cayenne 2008-го року випуску.

"Ввечері поставила і зранку вже її не було. Одразу написала заяву. Авто мені подарували мої батьки. Я не підозрюю нікого. Але так дивно складається, що під час процесу розлучення розбили машину, а потім викрали. І погрози мали місце. Не тільки від Олександра, але і від його друга, хресного моєї дитину. Відбувається така низка подій, яка викликає здивування. І у міліції почали проводити певні паралелі з огляду на збіги, які відбуваються зараз у моєму житті", - поділилась Мартинюк.

Дівчина запевняє, що не обмежує спілкування співака із 4-річним сином.

"Олександр бачить сина тоді, коли захоче. Я ніколи спілкування не обмежувала. Ми просто домовлялись, коли зручно було нам обом. Я б хотіла, щоб він водив дитину у школи, у басейн, на танці, на тренування. Однак у нього є своє бачення, як проводити з дитиною час. Є чіткий графік, за яким дитина живе. У нього є свої школи, тренування. Коли Олександр бажає його бачити, він не хоче, щоб були школи і тренування, а щоб був вихідний. От тоді я дитину не відпускаю", - зауважила вона.

Вікторія підтвердила, що Пономарьов виділяє на дитину 16 тисяч грн на місяць.

"Цього абсолютно достатньо. Коли ми розходились, ми просто узгодили, чи буде він виділяти гроші чи не буде. Тому що любу позицію його я приймаю і ні за що я б не судилася. Олександр з цього зробив конфлікт. Цієї суми вистачає. Багато батьків витрачають на своїх дітей набагато менше грошей, ніж виділяє Олександр. Просто те, як він подає цю ситуацію в пресі, вважаю не є правильним. Я не хотіла аліментів. Просто я хотіла почути від нього, чи буде він давати якусь суму. Чи мені розраховувати на нього, чи лише на себе. Зі своєї сторони я витрачаю так само. Одну няню оплачує він, другу - я", - підкреслила Мартинюк.

Дівчина наголосила, що їх з Олександром ще офіційно не розлучили, бо вона подала апеляцію, "оскільки суд пройшов з великою кількістю процесуальних порушень".

У той же час, слова директора співака Нонни Кондрашової про гроші, які батько дівчини винен Пономарьову, вона спростовує: "Якщо Олександр вважає, що мій батько винен йому якісь гроші, хай він покаже відповідні папери. Навпаки мій тато допомагав фінансово нам із Сашею, як молодій сім'ї. Я про борг нічого не чула. Батька питала, і він нічого не знає".

Зараз ви читаєте новину «Дружина Пономарьова не хоче від нього аліментів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути