Ексклюзиви
середа, 13 липня 2011 16:54

П'яний син Януковича матюкався на вулиці в робочий день
8

Віктор Янукович-молодший серед білого дня зганьбився на очах журналістки. Будучи п'яним, народний депутат не зміг знайти дорогу додому.

Подія сталася 12 липня на вулиці Кропивницького, що в самому центрі Києва, біля Бесарабки, пише ТаблоID.

Хитаючись та ледь пересуваючи ноги, Віктор Янукович-молодший йшов додому.

Вся поведінка народного обранця вказує на те, що Янукович-молодший перебуває в нетверезому стані.

Це відео було знято журналісткою Ганною Грабарською з громадського партнерства "Новий Громадянин", яка була вражена поведінкою президентського нащадка.

На відео зрозуміло, що Янукович намагається знайти двері свого будинку. Він живе на вулиці Кропивницького, 10.

Але зазвичай син президента заїжджає прямо на підземний паркінг, звідки ліфтом піднімається до квартири. А у нетверезому стані Янукович-молодший не зміг ідентифікувати свій будинок.

Як зафіксовано на відео, син президента по черзі заходить у двері різних будинків по вулиці Кропивницького, аж поки не знаходить своїх.

Януковича супроводжує його друг (у чорній футболці з золотим годинником) і помічник (у білій футболці). Чоловік у піджаку - це, очевидно, охоронець Януковича-молодшого.

Всі вони по черзі намагаються допомогти Януковичу, коли він падає на стіну будинку. Охоронець підтримує сина президента, щоб він не звалився на землю. При цьому Віктор Янукович ще і брутально лається.

Невідомо, звідки повертався Янукович у такому вигляді. За розкладом Верховної Ради, у вівторок депутати включно з президентським сином мали працювати "в комітетах і фракціях".

Сам президент Янукович нещодавно похвалився вихованням своїх нащадків.

"Я вас запевняю, що мені не соромно за моїх дітей і онуків. Я хочу, щоб ваші діти були не гірші, ніж мої", - сказав глава держави, звертаючись до журналістів на прес-конференції чотири дні тому.

Зараз ви читаєте новину «П'яний син Януковича матюкався на вулиці в робочий день». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

514

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути