вівторок, 05 липня 2011 18:31

Для сина Януковича на раллі готують поросят та юшку з відбірної риби
5

Фото: Фото: прес-служба Рівненської організації УНП

Учора ввечері в село Глинне Рокитнівського району на Рівненщині прибули учасники змагань "UkraineTrophy2011", серед яких син президента України, народний депутат Віктор Янукович. Спеціально для них у село привезли біотуалети, обладнали душові кабінки, мийки для автомобілів. На новозведеній просто неба сцені допізна гостей розважав хор з районного будинку культури.

"Зустрічав сина Януковича в Глинному голова Рівненської облдержадміністрації Василь Берташ. З районного будинку культури привезли хор. Усі ці заходи охороняли правоохоронці із спецпідрозділу „Беркут". У Глинному учасники змагань переночували. А вже сьогодні о 7-й ранку в супроводі автомобілів ДАІ зі швидкістю 100 км/год. погнали в напрямку Старого Села. Вони проїхали через села Переброди, Смородськ, де паромна переправа, Удрицьк, Тумань, Городище та Серники", - розповів Олександр Джигирей, керівник прес-служби Рівненської організації УНП. Її активісти виступають проти змагань на природно-заповідних територіях краю.

Ночуватимуть гонщики у селищі Зарічне. А вранці 6 липня поїдуть на сусідню Волинь, зокрема, до Шацьких озер.

Як сказав Джигирей, на березі річки Стир саме зараз для учасників смажаться поросята, а з відбірної риби вариться запашна юшка.

Ukraine trophy - наймасштабніше і найтриваліше українське трофі-змагання. Вперше маршрут уздовж Північного кордону України в 2005 році на квадроциклах проклала група ентузіастів.

У форматі спортивного змагання заїзд вперше був здійснений в рамках АТЛ-трофі 2009 року.

У 2011 році маршрут проклали від Києва до Шацька (Волинська область).

Зараз ви читаєте новину «Для сина Януковича на раллі готують поросят та юшку з відбірної риби». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

38

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути